Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ďalší týždeň je čochvíľa za nami. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Problémové lavičky

Na poslednom mestskom zastupiteľstve v Nových Zámkoch prišla na pretras aj téma nekultúrneho správania sa niektorých spoluobčanov. Tentoraz pripomenul tento stav poslanec Ivan Katona, ktorý spomenul jeden zo svojich zážitkov v blízkosti Františkánskeho kláštora v centre mesta.

Víťazný návrh architekta z Tvrdošoviec

Víťazný návrh v Súťaži pre vodu vzišiel z hlavy krajinného architekta, ktorý sa narodil v Nových Zámkoch. Aj vďaka nemu by mal rybníček v Mani dostať nový vzhľad.

Gastrofest 2018

Tri dni trvalo tradičné gastrodobrodruž­stvo v obci Komoča pri Nových Zámkoch. Od štvrtka až do skorého rána nedele 4. augusta si v tamojšom areáli Oáza Camp rozložili gurmánske náčinie milovníci varenia.

Majiteľka spievajúceho domu v policajnej cele

Majiteľku ´spievajúceho domu na Kossuthovej ulici v Štúrove Évu N. vzal súd do väzby. Policajný vyšetrovateľ obvinil 56-ročnú ženu z trestného činu nebezpečného prenasledovania.

Výhra na úvod

Nové Zámky odohrali zápas v rámci Vyšehradského pohára na ľade Dunaujvárošu, zvíťazili v ňom 3:2. Vedenia sa už v 6. minúte ujali vďaka Jossifovmu zakončeniu domáci, no Juraj Jurík dvomi gólmi v priebehu piatich minút otočil skóre duelu. V úvode druhej tretiny sa domácim podarilo vyrovnať a tak o výhre Novozámčanov rozhodol v záverečnom dejstve Sebastián Slávik – jeden z mladíkov, ktorí pôsobili minulú sezónu v B-tíme.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM