Viktória Botošová Rôzne

Kritická pani manželka, kocúrik nechcel žrať i smrteľný počítačový vírus: Kuriózne hlásenia občanov na novozámockú políciu!

Novozámockých policajtov zamestnávajú vskutku kuriózne hlásenia občanov. Na mužov zákona sa ľudia obracajú v rôznych situáciách, kde si nevedia dať sami rady. A to napríklad týkajúcich sa aj zvierat...

Ilustračný obrázok k článku Kritická pani manželka, kocúrik nechcel žrať i smrteľný počítačový vírus: Kuriózne hlásenia občanov na novozámockú políciu!
Zdroj: Dnes24.sk

O kurióznych oznamoch občanov na Mestskej polícii v Nových Zámkoch, nás informovala koordinátorka prevencie kriminality mládeže, Klaudia Homolová.

V jednom z telefonátov na tiesňovú linku MsP sa pani sťažovala, že jej niekto chodí po byte, pokiaľ ona spí. Hliadka sa dostavila na miesto a išla prešetriť situáciu. „Nebolo zistené násilné vniknutie, zámok na byte nebol porušený, neboli odcudzené žiadne predmety. Po vypočutí dotyčnej osoby hliadka prišla na to, prečo si to pani myslí. Ukázala im veľký hrniec s gulášom a povedala, že jej z neho určite nieto odjedol, keď ona spala,“ hovorí preventistka.

Kocúrik nechcel žrať

Veľa oznamov sa týkalo aj stratených domácich miláčikov, no našiel sa aj kuriózny prípad. Bezradne sa cítila aj pani, ktorá si nevedela dať rady so svojim miláčikom.

Pomoc hľadal u mužov zákona. „Našiel sa aj prípad, keď pani zavolala hliadku MsP s problémom, že jej kocúrik nechce žrať,“ uvádza Klaudia Homolová.

Kritická pani manželka i smrteľný počítačový vírus

Zaujímavý telefonát sa týkal aj kritickej pani manželky. „Pán, ktorý volal na tiesňovú linku žiadal, aby k nemu domov, do Dvorov nad Žitavou, bola poslaná hliadka, ktorá mala dohovoriť jeho manželke, aby ho stále nekritizovala, nekričala na neho a neohovárala ho pred jej kamarátkami,“ vysvetľuje Homolová.

Podaná bola aj sťažnosť na smrteľný vírus. „Na stálu službu prišiel pán podať sťažnosť, aby príslušníci MsP skontrolovali počítače v Nových Zámkoch, pretože tvrdil, že sa v meste šíri smrteľný počítačový vírus, ktorý určite pozabíja ľudí,“ dodáva.

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM