Viktória Botošová Rôzne

Opaľovanie v meste môže byť zážitok: Päť miest v Zámkoch a okolí, kde chytať bronz

Nevyužiť horúce letné dni na krásne opálenie sa by bol priam hriech. Novozámčania majú pritom v meste a jeho blízkom okolí hneď niekoľko miest, kde môžu počas leta chytať bronz. Vybrali sme pre vás 5 z nich, ktoré odporúčame my.

Ilustračný obrázok k článku Opaľovanie v meste môže byť zážitok: Päť miest v Zámkoch a okolí, kde chytať bronz
Zdroj: TASR

Na horskej túre, pri mori, pri bazéne, či pri športovaní… Aby ste sa však krásne opálili počas leta, vôbec nemusíte chodiť ďaleko od mesta. Aktuálne teploty a slnečné počasie priam lákajú na chytanie bronzu pod rozhorúčeným slnkom. Vybrali sme pre vás päť tipov, kde sa môžete slniť priamo v Nových Zámkoch, alebo v jej blízkom okolí.

Štrand

Novozámocké Termálne kúpalisko Štrand Emila Tatárika je bezpochýb jedným z naj miest, kde môžete počas letných dní zájsť si skrášliť vašu pokožku. Na deke, pri športe, či len tak v bazéne. Stačí si vybrať. Pri čľapkaní sa vo vode, či slnení sa, bude na vás možno dozerať aj sympatická plavčíčka Barbora.

Hrádza v okolí rieky Nitra

Opaľovať sa môžete aj na našej hrádzi popri rieke Nitra. Trávnaté priestranstvo ponúka obrovskú voľnú plochu, na ktorej si stačí vybrať svoje miestečko a ľahnúť si na deku s knihou v ruke, či len tak, so slúchatkami v ušiach. Tí odvážnejší si tu poleňošia iba v plavkách. Ak radšej holdujete aktívnejšiemu tráveniu voľného času, môžete si pod slnkom s priateľmi zahádzať napríklad frisbee, zabehať si, pokorčuľovať sa, či sa poprechádzať.

Komoča

Pokiaľ vám nerobí problém, vybrať sa pár minút autom od mesta, chytať bronz môžete aj v Oáze Camp Komoča, ktorá je neďaleko Nových Zámkov. Jej výhodou je, že nie je ďaleko od mesta a navyše vám ponúkne piesočnatú pláž vhodnú na opaľovanie a výhľad na ľavý breh rieky Váh. Ak vám však bude príliš horúco, príjemný oddych nájdete v tieni stromov, môžete skočiť na prechádzku, či zabaviť sa pri športe. Priamo na pláži je vybudovaná aj sprcha na osvieženie.

Rajská pláž Zemné

Pokiaľ zájdete kúsok ďalej za mesto, objavíte pre mnohých Novozámčanov stále veľkú neznámu, ktorá pritom určite stojí za návštevu. Počas letnej sezóny je návštevníkom k dispozícii aj príjemné prostredie na pláži v Zemnom. Nájdete tu možnosť občerstvenia v Bistre, posedenie a tiež detské ihrisko. Navyše, bez problémov si tam nájdete miestečko, kde sa môžete v pokoji opaľovať.

Tona

Novozámčanom veľmi známa lokalita, kam sa dá vybrať počas slnečných dní, je aj prírodný rekreačný areál Tona Beach v neďalekých Šuranoch. Tona ponúka športové a kultúrne využitie, vhodná je aj pre outdoorové letné aktivity. Ide o ďalšie miesto, kde nie je problém nájsť si tichý priestor na slnenie sa.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM