Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Kyselinový útok

Na Nábrežnej ulici v Nových Zámkoch neznáma osoba poliala neznámou žieravou látkou na tvári ženu venčiacu psa. Žena o niekoľko hodín v nemocnici zomrela.

Petícia s 2600 podpismi

Proti projektu vybudovania centra osobnej hygieny a denného centra je množstvo obyvateľov Nových Zámkov. Pohľad obyvateľov a radnice na situáciu sa zásadne líši. Petícia má byť predmetom mestského zastupiteľstva.

Nová škôlka

Poslanci Nových Zámkov odhlasovali udelenie súhlasu so zaradením Súkromnej materskej školy Rainbow do siete škôl a školských zariadení Slovenskej republiky k 1. septembru 2020.

Názory poslancov na cirkusy so zvieratami

V slovenskej spoločnosti v posledných rokoch rezonuje téma drezúry zvierat v cirkusoch. Spýtali sme sa poslancov a radnice v Nových Zámkoch, aký je ich názor na plánovanú zmenu.

Majáles

Tradičná akcia napíše v našom meste svoj ďalší ročník. Miestna radnica a Mestská spoločnosť Novovital prichystali aj tento rok novozámocký Majáles. Kým v roku 2018 sa odohal na Hlavnom námestí, tentoraz ho čaká nová lokalita.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM