Anton Hrachovský Kultúra

Kam si povyraziť v Nových Zámkoch? Víkend ponúka zaujímavé podujatia

Aj tento víkend ponúka v Nových Zámkoch niekoľko zaujímavých podujatí. Prinášame vám niekoľko z nich, na ktoré sa podľa nás oplatí zavítať.

Ilustračný obrázok k článku Kam si povyraziť v Nových Zámkoch? Víkend ponúka zaujímavé podujatia
Foto: Anton Hrachovský

ZVLÁŠTNI ĽUDIA

13.-19. februára 2017 od 9:00 do 18:00, Múzeum Jána Thaina, M.R.Štefánika 58

Novozámocké Múzeum Jána Thaina prináša možnosť spoznať ľudí, ktorých postihnutie bolo prekliatím, ale aj darom. Môžete sa tešiť na ľudí s dvomi hlavami, dvomi tvárami, štyrmi očami, na niekoľko siamských dvojčiat alebo muža s vlčím syndrómom.

HC NOVÉ ZÁMKY – HKM ZVOLEN

17. februára 2017 o 18:00, Zimný štadión

Po valentínskej výhre nad Trenčínom sa dostali Novozámčania na ôsmu postupovú priečku do play off. V piatok musia tento výkon potvrdiť proti Zvolenu, s ktorým majú doteraz nepriaznivú bilanciu, pričom jeden zápas prehrali po predĺžení a až štyri v riadnom hracom čase. Je načase to zmeniť…plné tribúny by mohli hráčom pomôcť.

MFK TUPPERWARE NOVÉ ZÁMKY – MFsK NITRA

17. februára 2017 o 20:30, ŠH Milénium

V predposlednom kole základnej časti futsalovej extraligy privítajú Zámčania poslednú Nitru. Domáci majú už istú účasť vo vyraďovacej časti, navyše ťahajú sériu piatich výhier.

WORLD GREATEST

17. februára 2017, Irish Castle Pub

World Greatest je názov piatkovej párty na ktorej sa premiérovo predstaví dvojica DJ-ov Apko & Zajo. Zahrajú to najlepšie zo svetovej a domácej hudobnej scény od roku 1980 až po súčasnosť.

FKM NOVÉ ZÁMKY – ŠK KREMNIČKA

18. februára 2017 o 12:00, Štadión na Sihoti

Novozámčania absolvujú ďalší z prípravných zápasov pred štartom jarnej časti ligy proti súperovi, ktorý v 3. lige – Stred obsadil po jesennej časti 8. miesto. Do tímu pribudli posily, uvidíme ako bude káder zohratý. Vstup na zápas je zdarma.

DETI NA HOKEJ

19. februára 2017 o 16:00, Zimný štadión

Už túto nedeľu sa na novozámockom zimnom štadióne uskutoční podujatie pre budúcich hokejistov a ich rodičov. Chýbať nebude ani reprezentačný maskot Goooly.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM