Anton Hrachovský Hokej

Zámčanov čaká zápas v špeciálnych dresoch: Ich halloweenska verzia pôjde do dražby

Hokejisti Nových Zámkov nastúpia v domácom zápase s Banskou Bystricou v špeciálnej edícii dresov. Tie neskôr poputujú do dražby.

Ilustračný obrázok k článku Zámčanov čaká zápas v špeciálnych dresoch: Ich halloweenska verzia pôjde do dražby
1
Galéria
Zdroj: HC Nové Zámky

V 18. kole hokejovej Tipsport ligy hráči Nových Zámkov svojich fanúšikov príliš nepotešili. Na ľade Dukly Trenčín utŕžili vysokú prehru 2:9 a v ligovej tabuľke im aj naďalej patrí 12. miesto. V najbližšom domácom zápase proti Banskej Bystrici to budú chcieť odčiniť v špeciálnych dresoch.

Na Halloween v špeciálnych dresoch

Do ročníka 2019/2020 vstúpil klub HC Nové Zámky s novým logom, ktorého dominantou je býk, ktorého hlava je umiestnená v pôvodnom šesťcípom znaku mestských hradieb.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

V zahraničí, ale v niektorých prípadoch už aj na Slovensku, je bežné, že kluby si pre fanúšikov pripravia prekvapenia pri špeciálnej príležitosti. Jednou z nich býva napríklad Halloween alebo novembrová akcia na podporu boja proti rakovine s názvom Movember. K podobnému kroku sa najnovšie odhodlalo aj vedenie HC Nové Zámky.

Na piatkový (1. novembra) domáci zápas na Sviatok všetkých svätých proti Banskej Bystrici vykorčuľujú hráči v špeciálnej edícii halloweenskych dresov.

Na dresoch v čiernom prevedení nechýba hlava býka, pričom na rukávoch a spodku dresov dominujú pavučiny. Čísla a meno na drese sú graficky vyhotovené v podobe kostí. Dresy, ktoré môžete vidieť v priloženej fotogalérii, poputujú následne do dražby.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Hráči HC Nové Zámky oblečú halloweenske dresy
1
Galéria
Zdroj: HC Nové Zámky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM