Viktória Botošová Krimi

Obavy o matku sa mu potvrdili: Ženu ratovali mestskí policajti, privolaní hasiči i záchranka

Dvere neotvárala, kľúč bol do zámky vsunutý zvnútra. Ženu zachraňovali novozámockí mestskí policajti, privolaní hasiči i záchranka. Čo sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku Obavy o matku sa mu potvrdili: Ženu ratovali mestskí policajti, privolaní hasiči i záchranka
Zdroj: Dnes24.sk

Rušný víkend sa pre novozámockú mestskú políciu neupokojil ani v nedeľu. O prípade záchrany života osoby podal bližšie informácie náčelník Mestskej polície Nové Zámky Jozef Tököly. Podľa jeho slov, dňa 12. júla 2015 o 15:00 h. telefonicky požiadal o pomoc R.S. z Nových Zámkov z dôvodu obavy o život svojej matky.

„Matka oznamovateľa neotvárala dvere a do bytu sa nevedel dostať. Kľúče boli vsunuté zvnútra vo vložke. Hliadka MsP po príchode na miesto zistila, že je dôvodná obava o život matky oznamovateľa. Bolo počuť stonanie,“ informuje Tököly.

Nakoľko sa podľa náčelníka Tökölyho jednalo o byt na 2.poschodí, na miesto boli privolaní príslušníci HaZZ s vysokozdvižnou plošinou. „Tí po príchode vnikli do bytu cez okno a sprístupnili byt pre zdravotníkov a príslušníkov MsP. V byte bola zistená M.S., ktorá mala zjavne zdravotné problémy. Bola imobilná a ťažko komunikovala. Po ošetrení bola prevezená RZP-čkou do Fakultnej nemocnice s poliklinikou Nové Zámky,“ uzavrel náčelník.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM