Viktória Botošová Kultúra

Kino Mier predstavilo nové logo. FOTO: Slávnostný príhovor primátora. VIDEO

Kino Mier predstavilo nové logo. Čo naň hovoríte, páči sa vám?

Ilustračný obrázok k článku Kino Mier predstavilo nové logo. FOTO: Slávnostný príhovor primátora. VIDEO
Foto: Viktória Botošová

Pri slávnostnom otvorení zrekonštruovaného Kina Mier v Nových Zámkoch predstavili nové logo. Slávnostné znovuotvorenie zrekonštruovanej kinosály kina Mier v Nových Zámkoch sa konalo dňa 23. júla 2015. Premietanie v zrekonštruovanej kinosále odštartoval primátor mesta Nové Zámky Otokar Klein slávnostným prestrihnutím filmového pásu.

Staré logo naše kino sprevádzalo od jeho digitalizácie. Nové logo vznikalo v spolupráci s odborníkmi a zamestnancami kina a mestom Nové Zámky.

„Verím že logo, ktoré dostane naše kino sa vám bude páčiť. Samotná dimenzia, ktorú uvidíte, bola pre nás prekvapujúca, no pekná. Je to síce drobnosť, ale potešila,“ povedal primátor mesta Otokar Klein pred predstavením nového loga.

„Nové logo Kina Mier využíva modernú, súčasnú typografiu textovej časti. Symbol svojou farebnosťou a tvarom interpretuje použitú technológiu kina – 3D obraz, ktorý je poskladaný z RGB digitálnych pixlov. Plocha symbolu a typografie je vyvážená, je použitá netradičná, dynamická kompozícia (evokujúca zážitok z kina), čím sa stáva logotyp pútavejší. Veríme, že nové logo sa vám bude už čoskoro nezameniteľne spájať s naším kinom, Kinom Mier,“ uvádza sa na webe mesta Nové Zámky.

Pozrite si zábery zo slávnostného otvorenie v našej galérii.

Mohlo by vás zaujímať:

Otokar Klein príhovor pri príležitosti znovuotvorenia Kina Mier
1
Galéria
Nové logo Kina Mier
3
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM