Anton Hrachovský Kultúra

Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku

Ani tento víkend nás Nové Zámky nenechajú nudiť sa. V meste sa ponúka nejedna výborná príležitosť, ako stráviť víkendové oddychové dni. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku
Foto: Anton Hrachovský

ODHALENIE PAMÄTNÍKA ŽELEZNIČIAROV

3. júna o 10:00, park Za troma mostami

V sobotu sa uskutoční slávnostný akt odhalenia pamätníka venovaného novozámockým železničiarom. Ide o zrenovovaný 113-ročný parný rušeň 310.0123, známy aj ako ´Kačica´, ktorý je už po presune (6. mája) z rušňového depa umiestnený v parku za Tromi mostami.

FC UNION NOVÉ ZÁMKY – FK SLOVAN DUSLO ŠAĽA

3. júna o 13:00, Štadión na Sihoti

Do konca ligy ostáva jediné stretnutie, Novozámčanky privítajú doma hráčky Šale, ktorej patrí 7. priečka. Naše futbalistky dosiahli v uplynulých dvoch stretnutiach prvé dve výhry v sezóne, vďaka čomu sa bodovo dotiahli na predposledné Michalovce. O všetkom sa rozhodne práve v sobotu,

DEŇ DETÍ

3. júna od 15:00, Termálne kúpalisko Štrand Emila Tatárika

V prvú júnovú sobotu sa bude v Nových Zámkoch oslavovať sviatok všetkých detí. Deň plný zábavy sa odohrá 3. júna 2017 o 15:00 na Termálnom kúpalisku Štrand Emila Tatárika. Mesto prichystalo viacero atrakcií, vďaka ktorým môžu najmenší osláviť svoj výnimočný deň. Vstup na podujatie je voľný. Viac v článku o chystanom podujatí.

FARBIČKOVÁ PRINCEZNÁ

4. júna o 10:00, Dom kultúry Kovak

Divadlo Žihadlo – pesničková divadelná rozprávka o farbách a všeličom inom plná dobrej nálady, ktorú nepokazí ani trojhlavý drak.

NEMO, DORY A PODMORSKÁ SUPERSTAR

4. júna od 15:00 do 17:00, OC Aquario

Príbeh Nema, Dory a morskej víly, kúzelník Ivan, nafukovací rozprávkový hrad, maľovanie na tvár. Deň detí a súťaž talentov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM