Anton Hrachovský Hokej

Novozámčania vyriešili trénerskú otázku: Kto povedie hokejistov pri premiére v Tipsport lige?

Vedenie nováčika Tipsport ligy HC Nové Zámky vyriešilo otázku trénera. Kto bude hlavným kormidelníkom A-mužstva v sezóne 2016/2017?

Ilustračný obrázok k článku Novozámčania vyriešili trénerskú otázku: Kto povedie hokejistov pri premiére v Tipsport lige?
Zdroj: TASR

Hlavný kormidelník A-mužstva bude v sezóne 2016/2017 Miroslav Chudý, s ktorým sa vedenie dohodlo na predĺžení spolupráce. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

Miroslav Chudý priviedol novozámocký tím nielen k víťazstvu v 1. lige, ale aj k postupu do najvyššej súťaže. Krátko po úspešnej baráži bolo jeho zotrvanie v pozícii hlavného trénera Nových Zámkov otázne, Chudý sa však napokon s klubom dohodol na pokračovaní.

„Nechceli sme to riešiť v priebehu play-off ani play-out Tipsport ligy. Prvoradá bola práca. Povedali sme si, že si k tomu sadneme až po sezóne. Tá sa skončila a so šéfom klubu sme sa korektne dohodli,“ uviedol Chudý pre stránku novozámockého klu­bu.

Skúsený kormidelník uviedol, že tím sa pred novou sezónou stretne až 18. júla, dovtedy hráči absolvujú individuálnu letnú prípravu. „Každý z hráčov by sa mal zodpovedne pripraviť, keďže bude bojovať o svoje miesto v zostave. Chceme byť dôstojným a konkurencieschopným partnerom všetkým tímom a mužstvo sa preto musí posilniť. Obmena určite bude, no rokovať budeme s každým hráčom z uplynulej sezóny. V Tipsport lige chceme ísť čo najvyššie, radi by sme sa už v prvej sezóne dostali do play-off,“ dodal Miroslav Chudý.

Môže vás zaujímať:

Slovenskí futsalisti si zmerajú sily so Slovinskom: Vo výbere aj trojica zo Zámkov!
Hádzanári Nových Zámkov prišli o veľkú hviezdu. Kam smeruje?
Mladý Tvrdošovčan nastúpil po prvý raz v základe slávneho Slovana Bratislava a hneď skóroval!
Hokejový útočník Nových Zámkov Tomáš Török: Bola to úžasná jazda!
Maja (25) zo Srbska vo farbách Nových Zámkov: Sme najlepšie v lige a titul obhájime!
Richard Lintner o vzkriesení novozámockého hokeja: Je to fascinujúci a vzrušujúci príbeh!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM