Viktória Botošová Rôzne

Novozámčania ukázali veľké srdce: Na zbierku šatstva zareagovali promptne!

Nie každý má žiaľ to šťastie, že sa môže zohriať doma pri teplom radiátore. Zima je pre mnohých utrpením aj v našom meste. Mesto reagovalo zbierkou oblečenia, ktorá mala úspech. Pozrite, ako bude prebiehať jeho výdaj.

Ilustračný obrázok k článku Novozámčania ukázali veľké srdce: Na zbierku šatstva zareagovali promptne!
Zdroj: TASR

Mestský úrad v Nových Zámkoch, odbor sociálnych vecí, organizoval tento týždeň zbierku zimného šatstva pre občanov v nepriaznivej sociálnej situácii. O zbierke teplého oblečenia sme vás informovali v článku – Súrna výzva radnice: Mnohí Zámčania potrebujú teplé veci. Pomôžte!

Dobrou správou pre ľudí v nepriaznivej situácii je, že sa našli mnohí Novozámčania prispeli do tejto zbierky šatstva.

„Ďakujeme všetkým darcom, ktorí prispeli do tejto zbierky a priniesli oblečenie, ktoré budú terénne sociálne pracovníčky každý pracovný deň od piatka 20. februára 2015, v čase od 8:00 h. do 9:30 h. vydávať cieľovej skupine v priestoroch ich kancelárie, v budove Mestského úradu v Nových Zámkoch, vchod z boku, z Radničnej ulice. Vážime si, že nám pomáhate pomáhať,“ ďakuje mesto v ozname na svojom webe.

O strave, ktoré začalo mesto vydávať pre fyzické osoby v nepriaznivej životnej situácii, sme vás informovali už dávnejšie v článku – Teplé jedlo pre ľudí v núdzi: Mesto začalo s výdajom stravy pre ľudí v ťažkej životnej situácii.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM