Viktória Botošová Krimi

Nehoda na križovatke Komjatická a Železná: Vodič (29) skončil v plote rodinného domu, nafúkal poriadne

Alkohol za volantom sa nevypláca. Doplatili na to aj vodič v Nových Zámkoch, ktorý spôsobil dopravnú nehodu na križovatke Komjatická a Železná.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na križovatke Komjatická  a Železná: Vodič (29) skončil v plote rodinného domu, nafúkal poriadne
Zdroj: TASR

Alkohol sa podpísal na nehode v našom meste.„K dopravnej nehode žiaľ došlo v nedeľu o 13:35 hod v Nových Zámkoch na križovatke Komjatická a Železná. Vodič (29) pri vychádzaní z križovatky nezvládol riadenie a narazil do oplotenia rodinného domu,“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Ako pokračuje, v dychu mužovi policajti namerali 3,13 promile alkoholu, no pri dopravnej nehode sa našťastie nikto nezranil.

V Novozámockom okrese v obci Imeľ jazdil v nedeľu nad ránom na svojom osobnom motorovom vozidle Škoda aj vodič (39). Policajti ho podrobili dychovej skúške. „Muž mal v dychu 2,19, promile alkoholu,“ vysvetľuje hovorkyňa. „Vodičom bolo vznesené obvinenie za prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a noc strávili v cele policajného zaistenia,“ ukončila Bruchterová

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM