Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Je tu záver ďalšieho týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Zásah novozámockých policajtov

Ešte v závere minulého týždňa museli v teréne zasahovať novozámockí policajti. Podľa ich informácií si chcel na život siahnuť mladý muž.

Nová rolba pre korčuliarov

Mestské zastupiteľstvo schválilo návrh na poskytnutie dotácie na kúpu rolby. Tá aktuálna je totiž v havarijnom stave. Rozhodli o tom mestskí poslanci na poslednom mestskom zastupiteľstve v Nových Zámkoch, napriek tomu, že Finančná komisia mesta predbežne neodporučila poskytnúť dotáciu na spolufinancovanie.

Hokejová Nitra padla v Zámkoch

Nové Zámky v regionálnom derby uspeli nad Nitrou vysoko 8:1. Hráčinováčika si v zápase pripísali až 23 kanadských bodov. Stále si tak v ligovej tabuľke držia ôsmu priečku zaručujúcu play off. Viac k stretnutiu ako aj vyjadrenia trénerov po zápase ste mohli čítať v sumárovom článku.

Nová multifunkčná hala v meste?

Slovenský zväz ľadového hokeja oslovil primátorov a starostov 156 miest a obcí Slovenska s možnosťou výstavby multifunkčných športových centier pre deti a mládež, ktorých súčasťou bude aj ľadová plocha. Medzi záujemcami sú aj Nové Zámky.

Rekonštrukcia cesty – Štúrovo

V meste Štúrovo v okrese Nové Zámky sa bude rekonštruovať cesta prvej triedy a hlavný ťah z mesta smerom na Želiezovce, Šahy a Levice – Nánanská cesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM