Krimi

Zvrat v prípade tragická nehoda, kedy vyhasol život taxikára (†46): Policajti už vzniesli obvinenie!

Správa o tragickej nehode otriasla celými Novými Zámkami. Na mieste tragédie stále horia sviečky. Polícia prišla s obvinením.

Ilustračný obrázok k článku Zvrat v prípade tragická nehoda, kedy vyhasol život taxikára (†46): Policajti už vzniesli obvinenie!
Foto: Viktória Botošová

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Nových Zámkoch obvinil z trestných činov usmrtenia a ublíženia na zdraví vodiča (19),“ hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Dňa 19. decembra 2015 asi o 3:25 hod. ráno došlo v Nových Zámkoch na križovatke Hradnej ulice a ulice S.H. Vajanského k dopravnej nehode.

„Opel Zafira pohybujúci sa po Vajanského ulici narazil do osobného vozidla Dacia Logan idúceho z Hradnej ulice. Vodič (19) Opla pravdepodobne nezvládol riadenie a zrazil sa s Daciou Logan. Znalecké dokazovanie preukázalo, že v krvi vodiča (19) kolovalo v čase dopravnej nehody viac ako 1,9 promile alkoholu,“ informuje Renáta Čuháková.

Ako uvádza, vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje. „Za prečin trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ ukončila.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM