Anton Hrachovský Hokej

Zmeny v kádri Zámkov: Skončil jeden z hráčov, na lavičke pribudol ďalší asistent

Realizačný tím Nových Zámkov sa rozrástol. Hlavnému trénerovi pribudol nový asistent. S klubom sa rozlúčil jeden z obrancov.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v kádri Zámkov: Skončil jeden z hráčov, na lavičke pribudol ďalší asistent
Zdroj: TASR

Po tom, čo vedenie tipsportligového klubu HC Nové Zámky angažovalo ako hlavného trénera Miroslava Mosnára, doplnilo realizačný tím o nového asistenta. Stal sa ním skúsený Imrich Antal.

Nový asistent trénera v Zámkoch

Antal bude pod Mosnárom pôsobiť po boku ďalšieho asistenta Ladislava Branikoviča. Má skúsenosti z pôsobenia pri mládežníckych tímoch Slovenska. V minulosti bol generálnym manažérom hokejového výberu Slovenska na Majstrovstvách sveta do 18 rokov. Vyskúšal si aj pozíciu tímového manažéra pri ženskej reprezentácii. V sezóne 2017/2018 bol športovým manažérom prvoligového HC Bratislava.

Okrem toho sa predstavil aj ako hlavný tréner slovenskej reprezentácie v inline hokeji či tréner mládeže v bratislavskom Slovane.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Naopak, vedenie klubu sa rozlúčilo s českým obrancom Ondrějom Šmachom. Šmach, ktorý do Nových Zámkov prišiel z austrálskeho Newcastle, si v 22 stretnutiach pripísal jednu asistenciu, osem trestných minút a štyri mínusové body.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM