Anton Hrachovský Hokej

Získa Zlatú prilbu hráč Nových Zámkov? Uchádza sa o ňu gólom do siete majstra

V súťaži o najkrajší gól mesiaca zbiera hlasy aj jeden z hráčov MHC Nové Zámky. Svojím zásahom rozhodol duel proti aktuálnemu majstrovi.

Ilustračný obrázok k článku Získa Zlatú prilbu hráč Nových Zámkov? Uchádza sa o ňu gólom do siete majstra
Foto: Anton Hrachovský

Zlatá prilba je ocenenie pre hokejistu najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport Ligy, ktorý je podľa hlasovania fanúšikov autorom najkrajšej akcie, prípadne najkrajšieho zákroku medzi brankármi. .

Pôjde Zlatá prilba do Zámkov

Pravidelne sa o ňu uchádza pätica hokejistov vybraných za ten-ktorý mesiac. Víťaz hlasovania bude počas nasledujúceho mesiaca nosiť zlatú helmu.

Za november 2018 sa o priazeň fanúšikov uchádza aj jeden z útočníkov MHC Nové Zámky. Je ním Andreas Štrauch, ktorý svojím zásahom rozhodol domáci zápas s úradujúcim majstrom z Banskej Bystrice.

V zápase hranom 14. novembra prehrávali Novozámčania na domácom ľade po góloch Asselina a Higgsa už 0:2. V druhej a tretej tretine sa im však podarilo vyrovnať zásluhou Urbana a Kudlu. Duel tak dospel do predĺženia. V ňom rozhodol o výhre domácich práve Andreas Štrauch (na snímke v popredí). V 64. minúte si sťahovačkou posunul puk medzi nohami a bekhendom ho poslal efektne za chrbát bystrického gólmana.

Hlasovať možno v aplikácii Tipsport Liga. Na spodnej lište sa treba prepnúť do záložky ´News´, kde sa nachádza päť finalistov. Aktuálne je lídrom hlasovania práve novozámocký útočník, s takmer dvojnásobným náskokom pred druhým Lane Scheidlom z Nitry.

Zostrih zo zápasu, aj so Štrauchovým gólom, si možno pozrieť na webe huste.joj.sk. Štrauchov gól nájdu okolo časovej stopy 7:20.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM