Anton Hrachovský Hokej

Zimný štadión v Zámkoch v netradičnej úlohe: Fotili sa na ňom svadobčania

Nielen hokej a góly. Na novozámockom zimnom štadióne sa fotili aj svadobčania. Pogratulovať im prišli aj hráči a prezident HC Nové Zámky.

Ilustračný obrázok k článku Zimný štadión v Zámkoch v netradičnej úlohe: Fotili sa na ňom svadobčania
Foto: Anton Hrachovský

Zimný štadión v Nových Zámkoch nebol v posledných dňoch len dejiskom prípravných zápasov a tréningov. Udiala sa na ňom aj jedna netradičná, no o to milšia udalosť.

Priamo na ľadovej ploche a pred štadiónom si užila predsedkyňa hokejového fanklubu NZ Fanatics Kamila Molnárová spolu so svojím nastávajúcim Vladimírom Kočišom svadobné fotenie.

„Vážime si podporu našich fanúšikov a aj preto sme si nenechali ujsť príležitosť zablahoželať novomanželom,“ nechalo sa počuť vedenie klubu.

Zablahoželať mladomanželom prišli okrem fanúšikov i zástupcovia klubu – prezident František Sucharda, vedúci mužstva Ján Pavliga a tiež hráči A-tímu Branislav Fábry, Jozef Tibenský, Arturs Salija, Stanislav Kučkin a Anatoly Raenko. Slávnostné fotografovanie pokračovalo pred štadiónom, kde ďalší členovia fanklubu prichystali pre svoju predsedkyňu s nastávajúcim efektnú choreografiu so zeleno-bielou pyrotechnikou.

Svadobné fotenie na Zimnom štadióne v Nových Zámkoch
5
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM