Viktória Botošová Krimi

Zdemolovaná autobuska OBRAZOM: Napálila do nej podgurážená Veronika (19), navyše bez vodičáku!

V alkoholickom opojení, si zrejme dievčina myslela, že má vodičák, a že šoférovanie je maličkosť. Žiaľ, podľa policajtov je to presne naopak, už ju obvinili.

Ilustračný obrázok k článku Zdemolovaná autobuska OBRAZOM: Napálila do nej podgurážená Veronika (19), navyše bez vodičáku!
Zdroj: Policajný zbor SR

O tomto prípade podala informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. „19 ročná nevodička, ktorá bez vodičského oprávnenia viedla osobné motorové vozidlo Škoda Favorit skončila v nemocnici. Žena 5.októbra 2014, krátko pred pol dvanástou na obed narazila v obci Tekovské Lužany do autobusovej zastávky,“ opisuje nehodu hovorkyňa Bruchterová.

Policajti dali mladej nevodičke na mieste fúkať. „Pri dychovej skúške na alkohol jej policajti namerali 1,29 stotín promile alkoholu. Na vozidle vznikla škoda vo výške 400,–€, na autobusovej zastávke 200,–€. Pri dopravnej nehode utrpela vodička ľahké zranenia,“ dodala hovorkyňa.

Podľa slov hovorkyne, bol k vyšetrovaniu dopravnej nehody pribratý aj poverený policajt Okresného dopravného inšpektorátu z Levíc. Muž zákona obvinil Veroniku (19) z obce Bajka z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Nehoda - Autobusová zastávka - auto
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM