Viktória Botošová Kultúra

Zažite posledný mesiac roka v Zámkoch zaujímavo: TOP 10 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

December, to je mesiac, ktorý má svoje čaro. A zažiť sa dajú aj všakovaké zaujímavé akcie. V Nových Zámkoch sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme rovnú desiatku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Zažite posledný mesiac roka v Zámkoch zaujímavo: TOP 10 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať
Foto: Viktória Botošová

Zdobenie vianočných stromčekov
4. – 5.12.2015

Vianočné stromčeky sa budú v Nových Zámkoch zdobiť už koncom prvého decembrového týždňa. Zdobenie prebehne so začiatkom o 9.00 hod na novozámockom námestí.

Vianočné trhy
5.12 – 4.1. 2016

Stánky s rozličným tovarom od výmyslu sveta, či vianočný punč. Čo by to boli sviatky bez tradičných Vianočných trhov. Tie nebudú chýbať ani tento rok. Môžete sa ne tešiť už od tejto soboty. Všetko na novozámockom Hlavnom námestí.

Mikuláš
5.12 2015

Počujete rolničky? Mikuláš už prichádza! Rodičia sa môžu so svojimi ratolesťami zabaviť už nasledujúcu sobotu o 16:15 hod. na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch, kde nebudú chýbať pesničky, hry a diskotéka. Príde aj čert, anjel a Mikuláš so svojim vrecom, kde bude mať určite aj niečo pre vás.

Odvrátená strana mesiaca
12.12.2015

Milovníci humoru a dobrej zábavy sa iste potešia komédii Odvrátená strana mesiaca, ktorá je jedna z najvtipnejších hier renomovaného dramatika Viliama Klimáčka. Podujatie začne o 19:00 hod. Miestom konania je Dom kultúry, Hlavné námestie, Nové Zámky. Komédia má nasledovné herecké obsadenie: Emília Vášaryová, Viktor Horján, Darina Abrahamová a Zuzana Šebová.

ABBA SLOVAKIA
18.12.2015

Hudobní milovníci si zase prídu na svoje 18. decembra, kedy sa môžu tešiť na kultúrne podujatie ABBA SLOVAKIA Dancing Queen tour – Najväčšie hity legendárnej skupiny.

Adventný koncert
19.12.2015

Bez neho by nebolo ono. Adventný koncert vokálneho zboru ENTHEA sa začne o 18:00 hod. Miestom koncertu je Františkánsky kostol, Nové Zámky. Hosťom bude Tumaini (ČR), diriguje Miroslava Valovičová, klavírny sprievod Martin Hríň a Marián Kmeť.

Živý betlehem
25.12.2015

Prvý krát v Nových Zámkoch sa budete tešiť zo slovenského predstavenia Živý betlehem. V prvý sviatok vianočný nechýbajte na Hlavnom námestí o 17:00 hod, maďarské predstavenie so začiatkom o 18.00 hod.

Jasličkovej slávnosti
26.12. 2015

Druhý sviatok vianočný sa môžete zúčastniť na Jasličkovej slávnosti. Miestom konania slávnosti bude Františkánsky kostol, Nové Zámky, so začiatkom o 14:00 hod.

Benefičný koncert
26.12. 2015

V slovenskom betleheme je názov benefičného koncertu pod záštitou podpredsedu NR SR Jána Figeľa, nitrianskeho biskupa Mons. Viliama Judáka a primátora mesta Nové Zámky Otokara Kleina. Priamy prenos bude dokonca možné sledovať v televízii. Koncert začína o 17:00 hod.

SIlvester
31.12.2015 Sil­vestrovská zábava nebude chýbať ani tento rok. Na novozámockom Hlavnom námestí to ožije o 22:00 hod. Už teraz sa máte na čo tešiť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM