Viktória Botošová Šport

Zámky porazila Sporta rozdielom triedy: Z Hlohovca sme odchádzali so štyridsiadkou

Hlohovskí extraligisti nám to natreli. Pozrite sa, ako dopadol víkendový zápas.

Ilustračný obrázok k článku Zámky porazila Sporta rozdielom triedy:  Z Hlohovca sme  odchádzali so štyridsiadkou
Foto: Róbert Jakubička / Zdroj: Dnes24.sk

Víkendový zápas s hlohovskými hádzanármi pre nás nedopadol najšťastnejšie. Tí sa totižto do zápasu postavili s elánom, čoho dôkazom bolo aj naša porážka.

Mužov z Hlohovca čakalo piate kolo nadstavby, v ktorej boli zatiaľ takmer neporaziteľný. Jediná prehra prišla v zápase s aktuálnym majstrom z Prešova. Na domácej palubovke privítala Sporta našich hráčov z Nových Zámkov. Novozámčania však súpera podľa všetkého podcenili.

Úvod prvého polčasu sa zdal byť vyrovnaný a oba celky sa doťahovali. V trinástej minúte svietilo na tabuli skóre 6:5. Nasledujúci priebeh duelu už jednoznačne diktovali hlohovskí hádzanári. Nové Zámky do polčasovej prestávky strelili ešte štyri góly, no oproti štrnástim zásahom Hlohovčanov to však bolo zanedbateľné. Prvé dejstvo skončilo rozdielom 20:9 v prospech Hlohovčanov.

V druhom polčase už o vyrovnanej hre nemohlo byť ani reči. Sporta nepúšťala našich hráčov do vážnejších akcií a naopak spustila gólostroj. Naši hádzanári museli koniec zápasu privítať, vzhľadom na to, že im Hlohovčania vsietili rovnú „štyridsiatku“. Hlohovec zaznamenal víťazstvo v pomere 40:14.

Zdroj: www.sporta.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM