Viktória Botošová Kultúra

Zábava v plnom prúde OBRAZOM: Nové Zámky žili tento víkend Klobfestom + VIDEO

Novozámocké špeciality, ochutnávka klobás, tekvicové jadierka a k tomu bohatý kultúrny program. To všetko a omnoho viac bolo na programe každoročného Klobfestu. Pozrite si galériu + videá z jubilejného X.ročníka !

Ilustračný obrázok k článku Zábava v plnom prúde OBRAZOM: Nové Zámky žili tento víkend Klobfestom + VIDEO
Foto: Viktória Botošová

O bohatom programe Klobfestu 2014 na tento víkend, ste sa mohli dozvedieť z článku – Klobfest 2014 KOMPLETNÝ PROGRAM.

Dobrá nálada a skvelá muzika. Zámky žili tento víkend Klobfestom. Okrúhly jubilejný X. ročník Klobfestu 2014, odštartoval piatok poobede a tešil sa tisíckam návštevníkov. Novozámčania a návštevníci z okolia mali možnosť v jednotlivých stánkoch ochutnať a nakúpiť klobásku, slaninku, syry, sladkosti ale aj pivo a varené vínko, ktoré zahrialo. Niektorí sa však ani zahriať nepotrebovali, keďže počasie vyšlo skvele a zábava bola v plnom prúde.

Piatkový program sa niesol v duchu folklóru, súťaže vo vyrezávaní tekvíc a večerným sprievodom s tekvicovými lampášmi. Okrem tradičnej folklórnej hudby zahrial návštevníkov Klobfestu aj Peťo Cmorík, ktorý do Nových Zámkov zavítal v piatok večer.

Od sobotného rána to však na námestí žilo opäť. Už od rána sa tu pripravovalo 67 družstiev na súťaž o najlepšiu klobásu. Súťažiaci sa poriadne zapotili, keďže úlohou päťčlenných družstiev bolo vo vymedzenom čase odovzdať porote 30 centimetrový kus klobásy na upečenie a posúdenie.

Hlavné námestie rozvoniavalo od rána do večera, kedy bolo vyhodnotenie súťaže. Celodennú súťaž sprevádzala dychová hudba, tanečné a folklórne súbory. Večer zábavu vystupňovala skupina Polemic.

Klobfest 2014 - Foto
33
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Klobfest 2014
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM