Anton Hrachovský Správy

Z nemocnice v Zámkoch prepustili časť zranených: Stav jedného je stále kritický

Po tragickej nehode v okrese Nitra previezli niekoľko pacientov do nemocnice v Nových Zámkoch. Väčšinu z nich už prepustili.

Ilustračný obrázok k článku Z nemocnice v Zámkoch prepustili časť zranených: Stav jedného je stále kritický
Zdroj: FNsP Nové Zámky

Do 18. novembra 2019 prepustili celkom štyroch pacientov, ktorí boli do nemocnice privezení minulý týždeň po tragickej dopravnej nehode.

Prepustili väčšinu pacientov z nemocnice v Zámkoch

Zahynulo pri nej 12 ľudí a takmer 20 sa zranilo. Práve zranených pacientov umiestnili do viacerých nemocníc v Nitrianskom kraji. Pomocnú ruku podala aj Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky.

„Ide o pacientov, ktorí utrpeli stredne ťažké a ľahké poranenia. Piaty pacient, ktorý bol spolu s vyššie spomenutými hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie dnes ešte podstúpi plánované kontrolné vyšetrenie a predbežne by mohol byť z nemocnice prepustený v utorok,“ uviedol hovorca a marketingový manažér nemocnice Ján Baček.

„Posledný šiesty pacient, ktorý bol do FNsP Nové Zámky privezený s najvážnejšími poraneniami je naďalej v umelom spánku, jeho stav je stále kritický a zostáva hospitalizovaný na klinike anesteziológie a intenzívnej medicíny,“ dodal hovorca nemocnice.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM