Anton Hrachovský Hokej

FOTO: Vyšehradské derby s Nitrou jasne v réžii Zámčanov: O výhre rozhodol opäť Slávik

Hráči MHC Nové Zámky nastúpili na druhý zápas tohtoročnej edície Vyšehradského pohára. Na domácom ľade čelili rivalovi z Nitry.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vyšehradské derby s Nitrou jasne v réžii Zámčanov: O výhre rozhodol opäť Slávik
8
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Hokejisti MHC Nové Zámky nastúpili v utorok 28. augusta na svoj druhý tohtosezónny zápas Vyšehradského pohára. Tentoraz na nich čakal aktuálny víťaz prvého ročníka a regionálny rival HK Nitra.

Nvozámčania s Košarišťanom v bráne začali lepšie, už v prvom dejstve otvoril skóre Sebastián Slávik, ktorého zásah zo šiestej minúty sa nakoniec ukázal ako víťazný. Napodobnil tak svoj výkon z Dunaujvárošu, kde si tiež pripísal rozhodujúci gól. V druhej tretine ho napodobnili Ondrušek s Pospíšilom a v záverečnom dejstve podčiarkol výhru domácich obranca Novák.

„Je to neuveriteľný pocit. Je to jeden menší splnený sen z detstva. Vždy som si tu doma chcel zahrať proti Nitre a dať gól. Momentálne som veľmi šťastný,“ povedal po zápase strelec úvodného gólu Sebastián Slávik.

V závere stretnutia sa pritvrdilo, čo dokazuje i atak na Štraucha, či Košarišťanovo odhodenie brány do súpera. Pri záverečnom podávaní rúk to zaiskrilo aj medzi domácim Novákom a nitrianskym Rapáčom.

MHC Nové Zámky – HK Nitra 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Góly: 6. Slávik (König, Fábry), 25. Pospíšil (Hruška, Juraško), 36. Ondrušek (König), 55. Novák (Videlka)
Rozhodcovia: Druga, Bachurík J. – Konc J. ml., Konc D. ml.. Vylúčenia: 3:7. Využitie: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 858. Strely na bránku: 35:27

Zostavy:

MHC Nové Zámky:
Košarišťan (Glosár) – Juraško, Andersons, Štrauch, Hruška, Pospíšil – Zaťko, Hain, Jurík, Zbořil, Ručkay (k) – Novák, Ordzovenský, Bajtek, Videlka, Rogoň – Hatala, König, Ondrušek, Fábry, Slávik

HK Nitra:
Foltán (Šimboch) – Mezei, McCormack, Buček, Blackwater, Slovák – Rais, Morrison, Mychan, Richard, Lantoši – Versteeg, Pupák, Scheidl, Čaládi, Rapáč – Rácz, Pätoprstý, Hrušík, Hvizdoš, Gašparovič

MHC Nové Zámky – HK Nitra 4:0
8
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM