Anton Hrachovský Komunálne voľby

Voľby do samosprávy: O post primátora Nových Zámkov zabojujú štyria kandidáti!

Do 11. septembra museli kandidáti na primátorskú stoličku predložiť svoje žiadosti. Pozrite, kto tak urobil.

Ilustračný obrázok k článku Voľby do samosprávy: O post primátora Nových Zámkov zabojujú štyria kandidáti!
Zdroj: TASR

Komunálne voľby sa na Slovensku budú konať 10. novembra 2018. Kandidáti na primátorov, rovnako ako kandidáti do mestských zastupiteľstiev, mohli podať svoje prihlášky najneskôr 60 dní pred konaním volieb, t.j. do 11. septembra.

V Zámkoch štyria kandidáti

Zapisovateľka mestskej volebnej komisie v Nových Zámkoch Erika Nagyová potvrdila, že do termínu odovzdali kandidačné hárky na post primátora štyria uchádzači.

Do boja o primátorské kreslo vstúpi aktuálny prvý muž mesta Otokar Klein, svoju kandidatúru nám potvrdili i mestský poslanec Štefan Prešinský, prednosta Okresného úradu v Nitre Karol Borik a Andrea Hudecová, okresná predsedníčka strany Kotleba – ĽSNS pre Nové Zámky a Komárno.

Kleinov odpočet čoskoro

Aktuálny primátor Nových Zámkov Otokar Klein podal prihlášku na kandidatúru v posledný možný deň. “Ďakujem každému za doterajšiu podporu a za podpisy na kandidačných hárkoch. Uchádzam sa o vašu priazeň i naďalej. Do volieb idem ako nezávislý kandidát, s podporou ľudí, s ktorými sa nám za 4 roky podarilo dosiahnuť viditeľné výsledky smerujúce k rozvoju nášho mesta Nových Zámkov. Odpočet práce za uplynulé obdobie a tiež plány a vízie do ďalších rokov predstavím v najbližších dňoch,“ oznámil Klein, ktorý nastúpil do funkcie po úspešných voľbách v novembri 2014.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM