Andrea Ballayová Rôzne

Vo finálovej zostave Miss Slovensko 2011

aj Novozámčanka Michaela ŇURCIKOVÁ

5.januára v Bratislave predstavili finálovú zostavu 16. ročníka súťaže Miss Slovensko. Dvanásť krások od najvyššej po najnižšiu uviedla nová tvár a hovorkyňa projektu Tamara Heribanová. Ako vysvetlila, zo siedmich kastingov vzišlo 70 semifinalistiek, z ktorých odborníci vyberali tie najkrajšie a najcharizmatic­kejšie. „Z dvoch tretín o postupe rozhodovali pohovory, a to nielen v slovenčine, ale aj v angličtine. Zavážila komunikatívnosť a charizma,“ uviedla Heribanová.

O výbere dievčat z kastingov rozhodovala porota v zložení Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová, supervízorka projektu Miss Slovensko Lucia Hablovičová, Jozef Oklamčák, Tamara Heribanová, choreograf Peter Varady, prestížny módny fotograf Branislav Šimončík a modelingový expert agentúry Exit Andrej Taraba. Pri posudzovaní semifinalistiek sa k nim pridali Anna Oklamčáková a majiteľ produkčného domu Forza Ján Kováčik.

Na víťazku súťaže opäť čakajú exkluzívne ceny a nominácia na medzinárodnú súťaž Miss World. Získa aj ročnú honorovanú zmluvu s Produkčným domom Forza na 33-tisíc eur, luxusný osobný automobil či ročný prenájom rodinného domu neďaleko Bratislavy.

Dievčatá s celým tímom odborníkov na krásu vo štvrtok odlietajú na dvojtýždňové sústredenie do Thajska, kde okrem iného navštívia aj ostrov Phi Phi – miesto nakrúcania filmu Pláž (2000) s Leonardom DiCapriom v hlavnej úlohe.

Finálová dvanástka Miss Slovensko 2011:

  1. Radka Andrlová, 21 rokov, Malacky
  2. Michaela Ňurciková, 20 rokov, Nové Zámky
  3. Lýdia Ferková, 18 rokov, Sereď
  4. Daniela Szitkeyová, 22 rokov, Brestovany
  5. Viera Brežná, 22 rokov, Varín
  6. Michaela Wzošová, 18 rokov, Poprad
  7. Ľubica Kvasnicová, 23 rokov, Zvolen
  8. Romana Grišlová, 21 rokov, Dubnica nad Váhom,
  9. Eva Smolková, 22 rokov, Nemšová
  10. Jana Valigurová, 22 rokov, Čebovce
  11. Petra Macková, 23 rokov. Vyšná Olšava
  12. Dušana Lukáčová, 19 rokov, Veľký Šariš

zdroj: webnoviny foto: sita

miss2011
17
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM