Anton Hrachovský Kultúra

Víkend v Nových Zámkoch a okolí? Inšpirujte sa našou ponukou podujatí

Populárny a tradičný jarmok alebo bohatá športová ponuka? Víkend môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Nových Zámkoch a okolí? Inšpirujte sa našou ponukou podujatí
Foto: Anton Hrachovský

ŠTÚROVSKÝ JARMOK ŠIMONA A JÚDU

štvrtok – sobota, 11.-13. októbra, pešia zóna Štúrovo

Štúrovský jarmok Šimona a Júdu láka každým rokom davy ľudí svojou pestrosťou, veľkosťou i atmosférou. Je jedným z najvýznamnejších kultúrno-spoločenských podujatí mesta. V týchto dňoch sa koná jeho už 472. ročník. Radnica prichystala tak, ako každý rok, pestrý program, ktorý sa bude odohrávať na pešej zóne.

MHC NOVÉ ZÁMKY – HK DUKLA TRENČÍN

piatok 12. októbra o 18:30, Zimný štadión

Zimný štadión v Nových Zámkoch bude dejiskom súboja tretieho tímu ligy s minuloročným finalistom. Novozámčania takto pred týždňom získali Vyšehradský pohár a následne priviezli bod z Banskej Bystrice. V zostave by sa mal objaviť aj doteraz dlhodobo zranený kanadský obranca Mathieu Henderson a česká posila Tomáš Urban. Podarí sa domácim potvrdiť formu a zároveň fakt, že v doterajšom priebehu inkasovali nejmenej gólov?

FKM NOVÉ ZÁMKY – FC VION ZLATÉ MORAVCE

sobota 13. októbra o 14:30, Štadión Ladislava Gancznera

V 11. kole 3. Ligy – Západ sa Novozámčania predstavia opäť na domácom trávniku. Ako posledný tím tabuľky nastúpia proti rezerve prvoligových Zlatých Moraviec – Vrábeľ, ktorým patrí 12. priečka. Domáci v novom ročníku ešte nebodovali.

MHC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – TJ STROJÁR MALACKY

sobota 13. októbra o 18:00, ŠH Milénium

Športoví fanúšikovia môžu okúsiť aj atmosféru zápasu 7. kola hádzanárskej Slovnaft Handball extraligy. V predchádzajúcich kolách naši hádzanári zvíťazili s Topočancami aj Modranmi. Navyše hostia sú v lige poslední, bez jedinej výhry. Body by mali ostať doma.

PRVÝ ČLOVEK

piatok – nedeľa, 12. – 14. októbra, Kino Mier

Kino Mier premietne tento víkend film o lete a životnom príbehu človeka, ktorý dostal to privilégium urobiť na Mesiaci prvý ľudský krok. Predstavenia v piatok a sobotu sú so slovenskými titulkami, nedelné je s maďarským dabingom.

MHC NOVÉ ZÁMKY – MAC ÚJBUDA

nedeľa 14. októbra o 16:00, Zimný štadión

Víkend naprataný športom sa zavŕši hokejom. Do Nových Zámkov zavíta jeden z maďarských účastníkov Tipsport Ligy – budapeštiansky MAC. K dispozícii by mal byť už aj útočník Tomáš Pospíšil.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM