Anton Hrachovský Šport

VIDEO: Nespokojnosť Čambala s vlastným výkonom, išlo však o dobrú skúsenosť

Slovenská MMA jednotka v strednej váhe a rodák z Nových Zámkov Roland Čambal sa predstavil na prestížnom podujatí v Kazachstane.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Nespokojnosť Čambala s vlastným výkonom, išlo však o dobrú skúsenosť
Zdroj: YouTube.com

Novozámocký MMA bojovník Roland Čambal (na snímke vpravo) sa uplynuý víkend predstavil na prestížnej akcii ´ACB 69´ v kazašskom Almaty. Ako protagonista co-main eventu spomínaného podujatia nastúpil proti domácemu bojovníkovi Ivanovi Sviridovi (na snímke vľavo). V druhom kole sa však duel skončil výhrou Kazacha, keďže rodák z Nových Zámkov dostal v Almaty Aréne škrtenie rear-naked-choke.

Rozhodujúce chyby

„Chýb som spravil viac. Pomalý nástup na takedown, namiesto zväzovania jeho rúk v prvom kole, keď sme boli v guarde, som mal súpera odkopávať a vstávať, v druhom kole som v prvom rade mal mať energiu!!! Nemôže sa do budúcna stať, že nebudem vládať, preto aj ten môj kop nemal rýchlosť, súper ho chytil a potom som už nevedel ubrániť RNC. Možno som mohol počkať, kým v mounte padne viac úderov a točiť sa, až keď nebude iná možnosť. Možno, ťažko povedať,“ zhodnotil svoj výkon Roland Čambal v obsiahlejšom rozhovore pre jojkársky portál premuza.joj.sk.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: Facebook

Dobrá skúsenosť

S odstupom niekoľkých dní sa na zápas so Sviridom pozerá ako na dobrú skúsenosť. „Som rád, že mám túto skúsenosť za sebou. Nehanbím sa za prehru s Igorom Sviridom, ale mrzí ma, že to nebol výkon, aký som od seba očakával. Prehra ma určite posunie vpred, už som spravil aj prvé kroky,“ dodala slovenská jednotka MMA v strednej váhe. „Z chýb si beriem ponaučenie a idem ich odstrániť. 28. októbra budem totiž zápasiť v Komárne,“ uzavrel Čambal. V Komárne sa predstaví na podujatí ´Cage Fighting Komárno 3´.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM