Anton Hrachovský Iné športy

VIDEO+FOTO: Hlavné námestie rozpálili machri, moto show priniesla európsku špičku

Motorkári si z Komoče odskočili aj do Nových Zámkov. V centre mesta sa zhromaždili stovky motoriek, kaskadéri predviedli svoje umenie. Pozrite si zábery z podujatia.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO+FOTO: Hlavné námestie rozpálili machri, moto show priniesla európsku špičku
17
Galéria
Foto: Ľubo Kubala

V Komoči sa už od 30. augusta odohral 17. ročník mimoriadne obľúbeného a tradičného Motofestu. Stovky motorkárov z celého Slovenska a zahraničia sa stretli v miestnom Oáza Campe a letisku, kde sa okrem iného konali Majstrovstvá Slovenska v šprinte motocyklov.

Svoju dávku adrenalínu si už tradične užili aj Novozámčania, ktorí podujatie v Komoči nenavštívili. V sobotu 1. septembra napoludnie sa v rámci Megarace-u predstavili motorkári aj v Nových Zámkoch. Na Hlavnom námestí sa v rámci MotoTV Show predviedli špičkoví európski kaskadéri na čele so Zdenkom Rybárom.

Novozámčania mali možnosť zhliadnuť aj najrýchlejšie sériovo vyrábané motorky, no i kaskadérskych majstrov na štvorkolke či skútri. Po niečo vyše hodinovej show nasadli motorkári na svoje stroje a vybrali sa späť do Komoče, kde súťažný program pokračoval na miestnom letisku.

Ako to vyzeralo v centre Nových Zámkov si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Motofest 2018 - Nové Zámky MotoTV Show
17
Galéria
Foto: Ľubo Kubala
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM