Aktualizované Anton Hrachovský Krimi

Vážna dopravná nehoda pri Nových Zámkoch: Motorkár vrazil do stromu

Neďaleko Nových Zámkov sa stala vážna dopravná nehoda. Zranil sa pri nej motocyklista.

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda pri Nových Zámkoch: Motorkár vrazil do stromu
2
Galéria

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody motocyklistu, ktorá sa stala vo štvrtok 14. marca krátko popoludní medzi obcou Nesvady a miestnou časťou  Aňala v okrese Komárno. „Po príchode na miesto udalosti sa zistilo, že motorka sa nachádza mimo vozovky, pričom čelne narazila do stromu. Následkom nehody utrpel vodič motorky zranenia rôzneho rozsahu,“ informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Hasiči poskytli zranenej osobe prvú pomoc a zabezpečili havarovanú motorku proti vzniku požiaru. Na mieste udalosti zasahovala aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby.

„40-ročný vodič motocykla Honda CBR 400 pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a pri prejazde zákrutou vyšiel z cesty. Motocyklista utrpel pri nehode vážne zranenia. Z miesta dopravnej nehody bol prevezený do novozámockej nemocnice,“ upresnila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková s tým, že okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto nehody sú predmetom vyšetrovania polície.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Vážna dopravná nehoda pri Nových Zámkoch: Motorkár vrazil do stromu
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM