Viktória Botošová Rôzne

V Zámkoch si ÁNO povedali stovky zaľúbencov: Pozrite, koľkí mali svoj veľký deň v roku 2015

Pre mnohých najšťastnejší deň života a začiatok novej etapy. Svadobný deň si v Nových Zámkoch vychutnali stovky zamilovaných, ktorí tak vytúženým áno pre svoju polovičku rozhodne nešetrili. Ako to vlani vyzeralo so svadbami si môžete pozrieť v prehľade štatistík.

Ilustračný obrázok k článku V Zámkoch si ÁNO povedali stovky zaľúbencov: Pozrite, koľkí mali svoj veľký deň v roku 2015
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili svoj deň D v Nových Zámkoch viaceré zamilované páry a stovky ľudí spečatili svoju lásku. Ako sme na tom v našom meste v porovnaní s minulým rokom?

„V roku 2015 bolo v Nových Zámkoch uzavretých 186 sobášov, z toho 75 cirkevných a civilných 111,“ uviedla Monika Strapecová, Odbor organizačný, Referát vnútorných vecí a matrika. Doplnila, že najviac sobášov v roku 2015 bolo v septembri (29), auguste (28), októbri (27) a v máji (26). Ostatné mesiace to už bolo pomenej.

Pre porovnanie, v roku 2014 si v našom meste povedalo svoje áno až 215 párov, z toho 127 malo svadbu na matričnom úrade a 88 malo cirkevný sobáš. Najviac sobášov, až 37, bolo v auguste a 35 v máji .

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM