Anton Hrachovský Krimi

Alkohol za volantom úradoval: Auto v jarku ale aj vyše 3 promile, FOTO

Časť vodičov na slovenských cestách nerešpektuje zákaz šoférovania pod vplyvom alkoholu. Dopadnúť môžu ako vodiči v okresoch Nové Zámky a Komárno.

Ilustračný obrázok k článku Alkohol za volantom úradoval: Auto v jarku ale aj vyše 3 promile, FOTO
4
Galéria
Zdroj: TASR

Policajti z Dvorov nad Žitavou museli zasahovať v prípade šoférovania pod vplyvom alkoholu. Prijali totiž oznámenie, že na ceste medzi obcami Dedinka a Kolta sa pohybuje osobné auto, ktoré jazdí z jednej strany cesty na druhú.

S alkoholom, no bez vodičáku

„Pokým sa hliadka presunula na miesto, vozidlo sa už nachádzalo v obci Kolta v hlbokom jarku. Vodič nafúkal 1,94 promile. Navyše policajti zistili, že 61-ročný vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

S opitou vodičkou sa museli popasovať aj policajti z Komárna. „Policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky v Komárne si všimli na Komárňanskej ceste v Hurbanove neosvetlené osobné auto. Keďže pri kontrole jeho 37-ročná vodička javila známky požitia alkoholu, bola podrobená dychovej skúške. Tá preukázala 3,52 promile alkoholu v dychu,“ opisuje polícia udalosť v Hurbanove.

Rovnako dopadol aj ďalší vodič z obce Imeľ. „58-ročný vodič osobného auta pri cestnej kontrole nafúkal 3,15 promile,“ dodávajú muži zákona. Všetci vodiči boli podľa nich obvinení z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Miesto za volantom nie je miestom na experimentovanie s alkoholom. Jazdite zodpovedne,“ varuje polícia.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Na cestách v okrese Nové Zámky opäť úradoval alkohol
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM