Anton Hrachovský Krimi

V Nových Zámkoch niekto poškodil šesť áut: Polícia obvinila miestneho muža (36)

V Nových Zámkoch niekto poškodzoval autá. V prípade dokázania viny 36-ročnému mužovi hrozí trest odňatia slobody.

Ilustračný obrázok k článku V Nových Zámkoch niekto poškodil šesť áut: Polícia obvinila miestneho muža (36)
Foto: Jaroslav Morong

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, poverený policajt obvinil 36-ročného muža z Nových Zámkov z prečinu poškodzovania cudzej veci. „Obvinený mal v novozámockých uliciach poškodiť šesť zaparkovaných vozidiel a jedny dvere na predajni. Ku skutku došlo 29. mája 2018,“ uviedla hovorkyňa.

„Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a poverený policajt spracoval podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie. Obvinenému v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden rok,“ dodala Božena Bruchterová.

Šesť poškodených áut a jedny dvere

Muži zákona poskytli policajný súpis škôd, ktoré mal dotyčný napáchať.

Zoznam poškodených vozidiel + vstupné dvere:

  • Pred bytovým domom na Šoltésovej ulici poškodil osobné motorové vozidlo Opel Astra G-Caravan Kombi takým spôsobom, že skočil na spätné zrkadlo na strane spolujazdca, ktoré zlomil. Vznikla škoda vo výške 647 eur.
  • Na ulici T. Vansovej poškodil tri osobné motorové vozidlá. Na aute Opel Tigra kopol do spätného zrkadla a spôsobil škodu vo výške 143,64 eur.
  • Na vozidle Hyundai Getz kopol do spätného zrkadla a spôsobil preliačinu na kapote, čím spôsobil škodu vo výške 276 eur. Na vozidle Suzuki SX4 S-Cross kopol do oboch spätných zrkadiel a zlomil kryty a smerovky, čím došlo k poškodeniu predných dverí. Škoda bola vyčíslená na takmer 600 eur.
  • Na ulici P. Blahu poškodil vozidlo Citroen C3, na ktorom odtrhol spätné zrkadlo a spôsobil preliačinu na predných dverách, čím spôsobil škodu vo výške 312 eur.
  • Na ulici G. Bethlena poškodil osobné motorové vozidlo Škoda Fabia, na ktorom ohol kovový rám spätného zrkadla a zlomil plastový kryt. Škoda bola vyčíslená na 200 eur.
  • Na ulici J. Kráľa poškodil posuvné dvojkrídlové presklené dvere do predajne takým spôsobom, že jedenkrát kopol do pravého krídla dverí, ktoré sa v dôsledku toho zasekli. Vznikla tým škoda vo výške 500 eur.
Foto: Jaroslav Morong
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM