Anton Hrachovský Samospráva

V meste pribudlo nové parkovisko: Radovať sa môžu obyvatelia pri stanici

Problém s parkovaním rieši v Nových Zámkoch asi každá oblasť. Výnimkou nebola ani tá medzi autobusovou a vlakovou stanicou.

Ilustračný obrázok k článku V meste pribudlo nové parkovisko: Radovať sa môžu obyvatelia pri stanici
Foto: Anton Hrachovský

Nové parkovisko na Cyrilometodskej

Parkovanie v rezidenčných častiach je problematické takmer vo všetkých slovenských mestách. Tento problém trápi samozrejme aj mnohých Novozámčanov. Teraz však prišli pre majiteľov štvorkolesových tátošov dobré správy. Na druhú stranu, ako to už býva, určite časť obyvateľov nepotešia. V meste totiž pribudli nové parkovacie miesta. Tie poslúžia obyvateľom hlavne Cyrilometodskej ulice. Z 35 nových parkovacích miest sú dve vyhradené pre invalidov.

Stavia sa aj na Tatranskej

Otázku, kde zaparkovať svoje auto, už do istej miery nemusia resp. nebudú musieť riešiť obyvatelia niekoľkých ďalších sídlisk. Nové parkovisko pribudlo pred časom v lokalite G. Bethlena – Nábrežná, výstavba sa už z časti udiala na dvore paneláku na Jazdeckej ulici. Rozšírenie parkoviska a garáže sa pripravujú medzi ulicami T. Vansovej – Jazdecká – Hradná. Okrem toho prebieha budovanie parkoviska na dvore medzi ulicami Tatranská a Šoltésovej.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM