Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA V ŠPORTOVOM AEROBIKU

13.-15. apríla, ŠH Milénium

Cez víkend sa v športovej hale Milénium odohrá 19. ročník Slovak Aerobic Open. Otvorené Majstrovstvá Slovenska v športovom aerobiku sa tak po troch rokoch, kedy sa konali v Šuranoch, opäť vrátia do Nových Zámkov. Vysoký kredit súťaže a jej obľúbenosť medzi federáciami potvrdzuje aj vysoký počet pretekárov a zúčastnených krajín. Tohto ročníku sa zúčastní 16 krajín a podľa štartovných listín viac ako 600 pretekárov.

LOUISVILLE STORY + SPOLOČNÝ GÉN

13. apríla, od 20:00 do 23:00, Pepo Pub

V Nových Zámkoch si v piatok užijeme aj večer plný melodickeho rocku, metalu a grungeu. Svoj koncert odohrá skupina Luisville Story a ako support vystúpi grunge-rocková kapela Spoločný Gén z Komárna.

TOP16 BATTLE TOUR – LACI STRIKE

14. apríla o 15:00, OC Aquario

Tanečník Laci Strike s parťákmi hľadá najlepšieho tanečníka na Slovensku. Do Nových Zámkov tak prichádza druhý ročník tanečného turné Top 16 Battle Tour.

FKM NOVÉ ZÁMKY – MŠK PÚCHOV

14. apríla o 15:30, Štadión Ladislava Gancznera

Zámčania sa po dohrávkovej výhre nad Nemšovou stále držia na štvrtej priečke ligovej tabuľky, na vedúcu Dubnicu strácajú 10 bodov. Najbližšie sa predstavia už túto sobotu 14. apríla, znova na domácom trávniku. Tentoraz privítajú dvanásty Púchov.

ROŽŇAVSKÉ CECHY

od 23. marca do 19. mája 2018, Múzeum Jána Thaina

Bohatý cechový život v meste Rožňava v 16. až 19. storočí dokumentuje putovná výstava Rožňavské cechy, ktorú sprístupní Múzeum Jána Thaina v Nových Zámkoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM