Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

MOTOFEST 2017

31. augusta – 3. septembra, Oáza Camp Komoča

Už tradične majú nadšenci motošportu a adrenalínu šancu stretnúť sa na podujatí Motofest Komoča, ktoré je stálicou vo svete slovenských motorkárov. Jeden z najväčších motozrazov sa ako po iné roky uskutoční v areáli Oáza Camp Komoča.

25. VÝROČIE DŇA ÚSTAVY SR

1. septembra 2017 o 18:00, Kultúrny dom Kovak

Slovenská republika si 1. septembra 2017 pripomenie 25. výročie Dňa Ústavy SR – svojho najvyššie postaveného právneho predpisu – Ústavy SR. Stane sa tak aj v Nových Zámkoch, o 18:00 v Dome kultúry na Hlavnom námestí. V slávnostnom programe vystúpi Folklórny súbor Inovec zo Zlatých Moraviec.

EKSTRÖM KVARTETT – HVIEZDNA SCÉNA

1. septembra 2017 o 20:00, Astronomický kabinet, Tabaková ul. 8

Séria júlových koncertov s názvom Hviezdna scéna zožala úspech a tak sa mesto rozhodlo v jej ďalšom pokračovaní. Aj v auguste (a jeden v septembri) sa odohrá v Astronomickom kabinete celkovo päť koncertov. Občania si budú môcť každý piatok užiť vystúpenie jednej z kapiel. Na záverečnom koncerte sa na pódiu predstavia členovia jazzového zoskupenia Ekström Kvartett.

LIVE BAND

1. septembra 2017 o 20:00, Irish Castle Pub

Živé vystúpenie sa bude konať aj v Irishi na Majzonovom námestí. Na pódiu vystúpi Live band. Ak máte radi zvuky saxofónu, basgitary či klávesov, nenechajte si ujsť toto vystúpenie.

FESTIVAL INAK

2. septembra 2017 od 14:00, Sihoť

Svetlo sveta uzrie v Nových Zámkoch nový festival. Na návštevníkov bude čakat vďaka jednému z tých, ktorým záleží na budúcnosti mesta, bohatý kultúrny a voľnočasový program.

AVTM BEH MESTOM NOVÉ ZÁMKY

2. septembra 2017 od 15:00, Sihoť – Berek – Sihoť

Ak máte chuť zašportovať si, zbystrite pozornosť. Nové Zámky totiž ožijú už tradičným behom. Tretí ročník športového podujatia, ktorého usporiadateľom je Občianske združenie AKTIVITA V TVOJOM MESTE a Atletický club Nové Zámky sa pobeží v 4 kategóriách, s hromadným štartom a s prevýšením do 10 metrov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM