Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

HC NOVÉ ZÁMKY – HC 07 DETVA

11. augusta 2017 o 19:00, Zimný štadión

Po úvodnom zápase prípravy proti FTC Budapešť nastúpi druhá polovica tímu HC Nové Zámky proti nováčikovi Tipsport Ligy – Detve. Proti mužstvu spod Poľany sa Novozámčania naposledy predstavili v sezóne 2015/2016 v 1.lige.

DaMFS MATIČIARIK – HVIEZDNA SCÉNA

11. augusta 2017 o 20:00, Astronomický kabinet, Tabaková ul. 8

Séria júlových koncertov s názvom Hviezdna scéna zožala úspech a tak sa mesto rozhodlo v jej ďalšom pokračovaní. Aj v auguste (a jeden v septembri) sa odohrá v Astronomickom kabinete celkovo päť koncertov. Občania si budú môcť každý piatok užiť vystúpenie jednej z kapiel. Počas druhého augustového víkendu sa na pódiu predstavia členovia folklórneho súboru Matičiarik.

W CLUB NOVÉ ZÁMKY PARTY

11. augusta 2017 od 20:00, Tona Beach Šurany

Leto, šport, voda a dobrá zábava jednoducho patria k sebe. Aj tento víkend čaká na zábavychtivých návštevníkov šurianskej Tony párty.

HC ŠTART CUP 2017

12. augusta 2017 od 10:00, ŠH Milénium

Tradičný hádzanársky turnaj sa uskutoční i toto leto – na novozámockej palubovke sa predvedú okrem domácich hráčov aj hráči Považskej Bystrice, Brna a maďarského Szigetszentmiklós.

CROSSFIT REDOUBT SUMMER TEAM CHALLENGE

12. augusta 2017, Termálne kúpalisko Štrand Emila Tatárika

Tento víkend sa bude v Nových Zámkoch niesť v znamení športu – aj športových výkonov atlétov – crossfiťákov. Na Termálnom kúpalisku Štrand Emila Tatárika totiž prebehne 12. augusta 2017 Crossfit Redoubt Summer Team Challenge. Svoju fyzickú ale aj psychickú zdatnosť si zmeria a o ´price money´ 4-tisíc eur zabojuje celkovo 36 tímov.

4. KYNOLOGICKÁ VÝSTAVA

12. augusta 2017 od 10:00, Výcvikový areál na Tureckej ulici

Aby sa štvornohý miláčik zaradil dobre do ľudskej domácnosti, musí sa vedieť prispôsobiť jej základným pravidlám. Výchovou a výcvikom psov sa zaoberá i kynologický klub Zámčan (KKZ) v Nových Zámkoch, ktorý pravidelne okrem výcviku organizuje aj výstavy.Výstava sa uskutoční v sobotu, 12. augusta 2017 o 10:00, vo výcvikovom areáli na Tureckej ulici (vedľa krytej plavárne).

FKM NOVÉ ZÁMKY – FC BANÍK PRIEVIDZA

12. augusta 2017 o 17:00, Štadión Ladislava Gancznera

Po utorkovej lahôdke v podobe zápasu so Slovanom Bratislava, čaká na fanúšikov tretí ligový zápas sezóny 2017/2018. V sobotu sa Zámčania predstavia na domácej pôde v stretnutí s Baníkom Prievidza. Aktuálne patrí našim futbalistom 10. priečka vďaka jednej výhre (Veľké Ludince) a jednej prehre (Borčice). Prievidza je trinásta.

OPEN AIR GYM

13. augusta 2017, Termálne kúpalisko Štrand Emila Tatárika

Unikátny víkend plný športu, fitness a relaxu pre celú rodinu čaká na všetkých Novozámčanov a fanúšikov zdravého životného štýlu. Na kúpalisku Štrand sa zíde množstvo zvučných mien.

PRINC BAJAJA

13. augusta 2017 o 10:00, Astronomický kabinet, Tabaková 8

Príbeh o láske, statočnosti a hrdinských rytieroch v podaní stredovekých potulných kaukliarov čaká na deti v nedeľu dopoludnia. V prípade nepriaznivého počasia sa predstavenie presunie do Domu kultúry na Hlavnom námestí.

DEŇ RYTIEROV

13. augusta 2017 od 15:00 do 17:00, OC Aquario

V nedeľu popoludní sa presunieme do stredoveku. V rámci série ´Milujeme nedele´ sa chystá kŕmenie šesťhlavého draka, hod venčekom na meč, fotenie s orlom a sovou a obliekanie sa do stredovekého brnenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM