Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Zdroj: Dnes24.sk

GASTROFEST 2017

3.-5. augusta 2017, Oáza Camp Komoča

Fajnšmekri z blízkeho aj ďalekého okolia sa tento víkend stretnú na najväčšom gastrofestivale na Slovensku. Štartuje totiž 16. ročník Gastrofestu v Komoči. Pre návštevníkov je prichystaná i bezplatná kyvadlová doprava.

POÉZIA KAMENINY

denne, Múzeum Jána Thaina

Výstava Poézia kameniny prezentuje pestrosť, krásu a rôznorodosť výrobkov rožňavskej kameninovej manufaktúry, ktoré sú výsledkom šikovnosti, nápaditosti, umu a vkusu jej vtedajších zamestnancov a poskytuje stručné informácie o jej histórii. V piatok si môžu návštevníci vychutnať do 17:00, v sobotu od 9:00 do 13:00.

JAZZSONS TRIO – HVIEZDNA SCÉNA

4. augusta 2017 o 20:00, Astronomický kabinet, Tabaková ul. 8

Séria júlových koncertov s názvom Hviezdna scéna zožala úspech a tak sa mesto rozhodlo v jej ďalšom pokračovaní. Aj v auguste (a jeden v septembri) sa odohrá v Astronomickom kabinete celkovo päť koncertov. Občania si budú môcť každý piatok užiť vystúpenie jednej z kapiel. Ako prvý štartuje už 4. augusta svoj koncert jazzovo-grooveové Jazzsons Trio.

WEEKEND BAND

4. augusta 2017 o 20:00, Irish Castle Pub

Pre všetkých milovníkov country a rockovej hudby je prichystaný večer plný zábavy a tanca v jednom z novozámockých zábavných podnikov.

PENOVKA

4. augusta 2017 od 20:00, Tona Beach Šurany

Leto, šport, voda a dobrá zábava jednoducho patria k sebe. Aj tento víkend čaká na zábavychtivých návštevníkov šurianskej Tony párty. O hudobný doprovod sa postarajú L Deejay & DJ Matt.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM