Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

OBERAČKOVÉ SLÁVNOSTI 2018

piatok 28. – sobota 29. septembra o 18, Hlavné námestie, Dom kultúry Kovak, Kino Mier

Už počas najbližších dní sa v Nových Zámkoch uskutoční ďalší ročník obľúbeného podujatia s názvom Oberačkové slávnosti. Na dva dni tak aj do nášho mesta zavíta jarmočná atmosféra, burčiak, víno, domáce špeciality a tiež kultúrny program.

24. NOVOZÁMOCKÝ FESTIVAL DETSKÝCH FOLKLÓRNYCH SÚBOROV

piatok 28. – sobota 29. septembra o 18, Hlavné námestie, Dom kultúry Kovak

Podobne ako po minulé roky, aj v tomto sa môžeme tešiť na vystúpenia šikovných a talentovaných detí z Nových Zámkov i okolia. Pripravte sa na poriadnu porciu folklóru.

MHC NOVÉ ZÁMKY – HC 07 DETVA

piatok 28. septembra o 18:30, Zimný štadión

Zimný štadión v Nových Zámkoch bude dejiskom ďalšieho z tipsportligových zápasov. Domáci odštartovali túto sezónu v dobrej fazóne, najlepšie za svoj doterajší pobyt medzi elitou slovenského ligového hokeja. Duel bude mať špeciálnu príchuť pre útočníka Zámčanov Davida Videlku, ktorý v minulej sezóne obliekal práve dres Detvy. V akcii sa predstaví aj novozámocký B-tím, ten však hrá svoj prvoligový zápas v Humennom (17:00).

FKM NOVÉ ZÁMKY – TJ DRUŽSTEVNÍK VEĽKÉ LUDINCE

sobota 29. septembra o 15:30, Štadión Ladislava Gancznera

V 9. kole 3. Ligy – Západ pôjde o súboj dvoch tímov, ktoré patria minimálne výsledkovo k sklamaniam v doterajšom priebehu ligy. Posledné Nové Zámky nastúpia proti 14. Veľkým Ludinciam. Domáci v novom ročníku ešte nebodovali a len pred týždňom strelili prvé ligové góly. Hostia, v ktorých drese nastupuje viacero bývalých hráčov Zámkov, majú na konte len o chudobných šesť bodov naviac (jedna výhru a tri remízy).

MHC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – TJ AGRO TOPOĽČANY

sobota 29. septembra o 18:00, ŠH Milénium

Športoví fanúšikovia môžu okúsiť aj atmosféru zápasu 5. kola hádzanárskej Slovnaft Handball extraligy. Zámčania cez týždeň postúpili v slovenskom pohári do štvrťfinále, v sobotu ich však čaká ligový súper z kategórie najťažších.

FC UNION NOVÉ ZÁMKY – KFC KOMÁRNO

nedeľa 30. septembra o 14:00, Štadión na Sihoti

Súboj druhého tímu 2. ligy s tretím prinesie nedeľňajší duel na Sihoti. Novozámocké futbalistky patria medzi najlepšie v tejto ligovej súťaži, v doteragšom priebehu sezónu strelili už 43 gólov, pričom inkasovali len štyrikrát.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM