Tlačové správy

Už túto sobotu sa Wake up zmení na celodenný festival, osloví úplne každého. Programy pre deti, neskôr koncerty a na záver diskotéka

Už tento víkend sa opäť uskutoční jedna z najväčších udalostí mesta Komárna. Organizátori tvrdia, takéto tu ešte nebolo ! Dali dokopy rozmanitý program pre všetky vekové kategórie.

Ilustračný obrázok k článku Už túto sobotu sa Wake up zmení na celodenný festival, osloví úplne každého. Programy pre deti, neskôr koncerty a na záver diskotéka
Zdroj: 22media

História festivalu WakeUp, ktorá sa už tradične koná v komárňanskej Športovej haly, sa tiahne už niekoľko rokov dozadu a postupom času je o udalosť čoraz väčší záujem. To si všimli aj organizátori a preto sa tento rok rozhodli, že okrem overeného skúsia aj čosi nové.

Doteraz najmä nočná akcia WakeUp tak dostala vynovený celodenný program pre mladších aj starších, pre všetkých nadšencov športu a tiež pre milovníkov hudby. Okrem už obľúbenej hudobnej zábavy ponúka tohtoročný hudobný festival aj detské a rodinné programy.

WakeUp očakáva v dopoludňajších hodinách tých, ktorí by si chceli zacvičiť a zatrénovať si. Tréningy povedie známa maďarská osobná trénerka Rubint Réka. Po obede budú stredobodom pozornosti naše deti.

Priestor dostane maľovanie na tvár, rôzne hry a rozprávkové postavičky z rozprávok Disney, WakeUp bude pokračovať programom komárňanských animátorov a zahrá aj hudobná skupina Alma. Denná časť festivalu WakeUp bude končiť o 16:00.

Po kratšej prestávke prevezme taktovku nad večerom zábava a hudba. Od 18:00, až do ranných hodín, sa nikto v komárňanskej Športovej hale nezastaví. Na pódiu sa vystriedajú viacerí obľúbení interpreti ako Jolly a Suzy, LL Junior, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Gáspár Laci, ale aj Igor Kmeťo. Po nich, o polnoci, dostanú priestor DJ Sterbinszky, DJ Newik a DJ Bagó.

Pre široký výber programu budú k dispozícii rôzne typy vstupeniek. Vstup na program pre deti od 0 do 14 rokov bude v cene 5€, od 15 rokov za 8€. Na cvičenie pod vedením Rubint Réky si môžete zakúpiť vstupenku v hodnote 6€, kým k vstupenke na večernú party sa dostanete za 7€.

Samozrejme, budete mať možnosť si zakúpiť aj celodennú vstupenku v hodnote 12€.

Kompletný program festivalu:

Denný:

09:30 Rubint Réka

13:00 Detský program

14:30 Hudobná skupina Alma Aladdin (komárňanskí animátori)

16:00 Koniec denného programu

Večer:

18:00 Začiatok

19:00 Jolly a Suzy

20:00 LL Junior

21:00 Csepregi Éva

22:00 Zoltán Erika

23:00 Gáspár Laci

24:00 Igor Kmeťo

01:00 Sterbinszky

02:00 Newik

03:00 Bagó

Pre ďalšie informácie navštívte facebookovú stránku WakeUp, alebo webovú stránku festivalu www.wakeupkn.sk.

WakeUp: Festival pre celé rodiny už čoskoro
3
Galéria
Zdroj: 22media
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: 22media
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM