Monika Földešiová Tlačové správy

Usmejte sa a VYHRAJTE! Takto ľahko sa môžete dostať na Miami či do Kodane

Obľúbené žuvačky Orbit vám budú v Nových Zámkoch dávať darčeky za váš úsmev. V Orbit boxe vás odmenia krásnou fotografiou a novinkou, najnovšou príchuťou žuvačiek Bubblemint!

Ilustračný obrázok k článku Usmejte sa a VYHRAJTE! Takto ľahko sa môžete dostať na Miami či do Kodane
Zdroj: YouTube.com

Viac ako dve tretiny Slovákov si myslia, že sa usmievame menej ako ostatné národy. Horšie sú na tom už len Angličania, Nemci a Maďari. No až 98 % z nás zastáva názor, že by sme to mali zmeniť a usmievať sa viac!* Na túto situáciu zareagovala spoločnosť Wrigley a založila Školu úsmevu!

Ide o roadshow s koučom a hosteskami, ktorá bude od 25. marca do 4. mája 2014 jazdiť po slovenských mestách. Nájsť ich môžete v nákupných centrách. Na návštevníkov tam čaká tzv. Orbit box, detektor úsmevu, ktorý na základe správneho použitia mimických svalov vydá záujemcovi žuvačku. Aký má Orbit box úspech, môžete vidieť na VIDEU v galérii.

Už 30. marca 2014 ho môžete nájsť v Nových Zámkoch v nákupnom centre Aquarion od 10.00 do 18.00.

V rámci Školy úsmevu si spoločnosť Wrigley pripravila aj súťaž „Usmievaj sa a staň sa Bubble Kingom!“ Zapojíte sa nahraním fotografie svojho úsmevu na webovú stránku do jednej z troch súťažných kategórií – veselý, zdravý alebo šibalský úsmev. Hlasovať sa bude prostredníctvom Facebooku. Na víťaza čaká výlet v hodnote viac než 2 000 eur do usmievavého Miami. Súťažiaci na druhom a treťom mieste získajú zájazd v hodnote viac ako 700 eur na výlet do Kodane.

Podrobné informácie nájdete na www.orbitklub.sk/skolausmevu.

  • Prieskum uskutočnila agentúra STEM/MARK od 11. do 13. februára 2014 na Slovensku na reprezentatívnej vzorke 500 respondentov vo veku 15 až 60 rokov.
Usmejte sa a VYHRAJTE! Takto ľahko sa môžete dostať na Miami či do Kodane
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM