Anton Hrachovský Šport

Tvrdá drina, pot ale i radosť a úsmev: Milovníci pohybu sa zišli v Zámkoch, FOTO

V našom meste sa konalo podujatie s názvom CrossFit Redoubt Open Competition 2017. Zúčastnili sa ho desiatky športovcov. Pozrite si fotogalériu z pretekov.

Ilustračný obrázok k článku Tvrdá drina, pot ale i radosť a úsmev: Milovníci pohybu sa zišli v Zámkoch, FOTO
Foto: Tomáš Martinek

Prvý marcový víkend v Nových Zámkoch sa niesol aj v znamení športu, športových výkonov mladých začínajúcich atlétov – crossfiťákov. Organizátor úspešného prvého ročníka Crossfit Redoubt open competition sa rozhodol zopakovať toto športové podujatie s medzinárodnou účasťou. Zúčastnili sa ho atléti zo Slovenska, Maďarska a Česka.

CrossFit Redoubt 2017 v Nových Zámkoch

Súťažilo sa v troch kvalifikačných workoutoch:

  • kategória juniori,
  • kategória ženy,
  • kategória muži
  • kategória masters muži ( vek 35+)

V kategórií ženy sa predstavilo 15 atlétiek. Najväčší úspech dosiahla Veronika Vrsková, ktorá obsadila prvé miesto, na druhej priečke sa umiestnila Bibiana Večerová a trojicu žien uzatvára Zuzana Duffeková.

V kategórií muži súťažilo 45 športovcov a na prvom mieste umiestnil Filip Kusalík, druhé miesto získal Pavol Hornický a trojicu najlepších mužov uzatvára Daniel Baglyas.

Kategóriu masters muži vyhral Peter Krška, na druhom mieste sa umiestnil Radek Krnáč a trojicu uzatvára Marek Urbanovský. Celkovo sa kategórie zúčastnilo 15 atlétov.

V kategórií juniori súťažil iba jeden atlét – Martin Štefánek.

Už teraz sa chystá ďalšia letná edícia podujatia

Už teraz je jasné, že milovníci pohybu sa môžu tešiť na august 2017. Chystá sa totiž letná edícia podujatia pod názvom Crossfit Redoubt summer challenge. Rovnako sa bude pokračovať i indoorovom podujatí, akého sme boli svedkami uplynulý víkend. „Budeme veľmi radi, keď privítame viac mladých nadaných športovcov. Súťažiaci si zmerali svoju fyzickú ale aj psychickú zdatnosť v troch vyraďovacích workoutoch, z ktorých najlepší postúpili do finále. Celá súťaž sa odohrávala pod prísnymi očami rozhodcov. Tohtoročným hlavným rozhodcom bol Ilja Čiž, ktorý dohliadal na prácu všetkých rozhodcov a priebeh celej súťaže,“ povedal krátko po pretekoch jeden z organizátorov Michal Kiss.

Obrovskú fyzickú kondíciu mladých nádejných športovcov si prišlo pozrieť mnoho nadšencov tohto športu. Pre divákov bolo zaujímavé sledovať úžasné fyzické vypätie, ktoré súťažiaci preukázali. „Všetkým víťazom ale aj všetkým účastníkom súťaže gratulujeme k vynikajúcim športovým výkonom a prajeme veľa síl v ďalších športových aktivitách. Dúfame, že veľa z nich uvidíme na letnej akcii Crossfit Redoubt summer challenge ktorá sa uskutoční 12. augusta 2017, tiež v Nových Zámkoch,“ dodal na záver Michal Kiss.

CrossFit Redoubt Open Competition 2017 - Nové Zámky
23
Galéria
Foto: Tomáš Martinek
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM