Anton Hrachovský Kultúra

Tipy na strávenie víkendu v Nových Zámkoch: Tieto podujatia spríjemnia voľné dni

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych podujatiach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na strávenie víkendu v Nových Zámkoch: Tieto podujatia spríjemnia voľné dni
Foto: Anton Hrachovský

HC NOVÉ ZÁMKY B – MHK DUBNICA NAD VÁHOM

10. novembra o 18:30, Zimný štadión

Počas reprezentačnej prestávky budú Novozámčania svedkami niekoľkých domácich zápasov prvoligového B-tímu. Len v stredu Zámčania porazili hráčov Považskej Bystrice a už o dva dni nastúpia proti Dubnici nad Váhom, ktorej patrí piata priečka.

VIVA DANCE FESTIVAL

11.-12 novembra, ŠH Milénium

Ak milujete tanec, nie je čo riešiť. Počas soboty a nedele bude športová hala Milénium dejiskom Slovenského pohára – Medzinárodnej súťaži v tanečnom športe. Podujatie spestrí i vystúpenie folkórneho súboru Matičiarik a vystúpia aj majstri Slovenska vo formáciách Interklub Bratislava.

SPOMIENKOVÁ AKCIA

11. novembra o 11:11, Cintorín sv.Jozefa, Pomník zmierenia

Dňa 11. novembra 2017 o 11. hodine a 11. minúte si ľudia na celom svete pripomenú koniec 1. svetovej vojny zapálením sviečky na hroboch padlých vojakov. Aj v Nových Zámkoch sa bude konať spoločné zapálenie sviečky za padlých vojakov. Občianske združenie ´Za troma mostami´ zdvorilo žiada Novozámčanov o účasť na tomto akte.

FKM NOVÉ ZÁMKY – FC SLOVAN GALANTA

11. novembra o 13:30, Štadión Ladislava Gancznera

Športový víkend bude pokračovať aj v sobotu a Zámčania si budú môcť vychutnať i ligový zápas vo futbale. Zámčania patria k špici ligy a proti Galante budú chcieť potvrdiť úlohu favorita.

FILMOVÝ NOVEMBER

12. novembra od 15:00 do 17:00, OC Aquario

Rozprávkové postavičky ovládli detský svet. Na najmenších čaká zábava s postavičkami, tvorivé dielne a maľovanie na tvár.

HC NOVÉ ZÁMKY B – HK SPIŠSKÁ NOVÁ VES

12. novembra o 17:30, Zimný štadión

Po piatkovom zápase proti Dubnici čaká na novozámockého fanúšika ďalší domáci zápas, tentoraz proti tabuľkovému susedovi zo Spišskej Novej Vsi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM