Viktória Botošová Rôzne

Tínedžeri v Zámkoch išli s farbou von: Tri miesta, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Novozámčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Zámkoch išli s farbou von: Tri miesta, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé hlohovecké páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto stredoškolákov spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

Prechádzka a piknik

Prechádzka po hrádzi má svoje čaro za každého ročného obdobia a u študentov je obľúbeným miestom na prvé rande. „Hodinové prechádzky a romantické rozhovory, to sú veci, ktoré u mňa na baby zaberajú. Posedíme si na lavičke, porozprávame sa a bližšie sa spoznáme,“ hovorí Timo (19). Hrádza lemujúca mesto Nové Zámky ukrýva množstvo romantických miest na prechádzky, posedenie a dokonca aj na romantický piknik. „Chce to viac plánovania, no dievča to o to viac očarí a poteší. Rád by som dievča, ktoré sa mi páči pozval aj na večeru, ale myslím, že taký piknik má oveľa väčšie čaro.“ (Maťo 17).

Námestie, či romantika v uliciach

Centrum mesta neponúka síce súkromie, no niektoré páry sa, však, na prvé rande vyberú práve na námestie. „Síce to nie je žiadne špeciálne rande, ale zase, v zime sa po malej prechádzke môžeme ísť zohriať do cukrárne, či kaviarne,“ hovorí Lukáš (17). Naše mesto ukrýva nespočetne veľa uličiek a zákutí. Popri žiari lámp takáto prechádzka v sebe podľa študentov ukrýva značnú dávku romantiky a na prvé rande je ako stvorená.

Kino

Klasika, ktorá nič nepokazí. Naše kino má svoje čaro a ako sa študenti vyjadrili, pôsobí „retro štýlom“, čo vraj vytvára romantickú atmosféru aj napríklad na také prvé rande. V porovnaní s multikinami v okolitých mestách je to aj so vstupným pre študenta priaznivejšie. Navyše hlavne v chladných mesiacoch dobre padne miesto, kam sa dá ukryť pred zimou. „Spojenie peknej baby a dobrého filmu, to je ideálne prvá rande,“ povedal Tomáš (18).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM