Tlačové správy

Súťaž radio.MAX mánia finišuje: Posledná šanca vyhrať iPhone, Macbook alebo retroskúter!

Od 6. decembra vám radio.MAX prináša denne skvelé súťaže o atraktívne ceny. Za 30 dní rozdalo rádio svojim poslucháčom neuveriteľných už 157 darčekov v celkovej hodnote takmer 3 200 eur!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž radio.MAX mánia finišuje: Posledná šanca vyhrať iPhone, Macbook alebo retroskúter!
Zdroj: radio.MAX

A to najlepšie vás ešte len čaká! V nedeľu odštartovalo radio.MAX súťaž o hlavné ceny. V hre sú Apple výrobky – iPhone a Macbook a krásny retro skúter od Moped – Slovakia. Hlavne ceny sú pripravené aj pre prevádzky. V stredu totiž odovzdajú jednej prevádzke hlavnú výhru v podobe 3-mesačnej reklamnej kampane v hodnote až neuveriteľných 4 500 eur. Navyše v stredu vyžrebuje rádio jednu prevádzku z osudia „DIVOKÁ KARTA“, kde boli zaradené všetky prevádzky, ktoré sa do súťaže radio.MAX mánia zapojili, no nemôžu počúvať radio.MAX. Táto prevádzka získa reklamnú kampaň v hodnote 1 500 eur.

Ako sa zapojiť do súťaže o hlavné ceny? Súťažná úloha, ktorá je pre vás pripravená, je hravá a veľmi jednoduchá.  Denne s vami radio.MAX komunikujeme prostredníctvom rôznych kanálov, ktorými sú: ÉTER radio.MAX, FACEBOOK, INSTAGRAM a WEB. A nebude tomu inak ani pri tejto súťaži. Na každý tento kanál postupne rádio uverejní 1 INDÍCIU. Vašou úlohou je všetky indície zozbierať, popremýšľať a napísať do rádia správne kľúčové slovo, na ktoré tieto indíciu odkazujú. Pozor, indície môžu byť zakomponované kdekoľvek v obsahu príspevkov, vo vetách, v obrázkoch, vo videách …    

Správnu odpoveď je potrebné zaslať buď na email: max@radiomax.sk v tvare: odpoveď – kľúčové slovo, vaše meno a priezvisko, vek a t.č. alebo odpoveď zasielať prostredníctvom SMS v rovnakom tvare na číslo 7005. Výhercov všetkých hlavných cien žrebujeme už 20. decembra počas ranného vysielania MAX ráno. 

Viac informácií na www.radiomax.sk alebo na Facebook stránke radio.MAX alebo na Instagrame radiomax_nr_nz.
Počúvaj a vyhrávaj s radio.MAX!

Zdroj: radio.MAX
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM