Martin Károly Rôzne

Súťaž o 10 wellness balíčkov hodnote 300 €

Hotel Termál Vyhne (www.termalvyhne.sk) poskytuje celoročne okrem ubytovacích, stravovacích a kongresových služieb aj bezkonkurenčné wellness služby. V predvianočnom období sme pre Vás pripravili ďalšiu atraktívnu súťaž.

Komorná a intímna atmosféra wellness centra je medzi našimi hosťami veľmi obľúbená. Ponúka termálny bazén, saunový svet, Kneippov kúpeľ, jaccuzzi, vedro odvahy, tropický dážď a teppidárium „hviezdne nebo“. Našou špecialitou je, že relaxačný bazén je plnený vodou priamo z termálneho vrtu, takže si zachováva pôvodnú teplotu 37 st.C a hlavne všetky minerálne zložky, ktoré robia túto vodu takou vyhľadávanou.

Vzácna voda, ktorá vyviera z hĺbky viac ako 40 m, nie je teda chemicky upravovaná, ani demineralizovaná, preto jej pôsobenie je nielen relaxačné, ale má hlavne liečivé účinky. Je vhodná predovšetkým na kĺbové a reumatické problémy, kožné a ženské ochorenia, poúrazové a pooperačné stavy, má pozitívny vplyv pri rekonvalescencii po srdcovo-cievnych príhodách a pri nadmernej psychickej záťaži.

Služby wellness centra dopľňa naviac široká ponuka masáží, od klasických, reflexných, lymfodrenážnych a antimigrénových, až po špecializované, ako sú medová, čokoládová, ayurvéda, bankovanie, lávové kamene a ďalšie.

Hotel Termál sa stal za posledné roky aj vyhľadávaným centrom pre víkendové pobyty, spojené s cvičením, fitness, aromaterapiou, musikoterapiou, detoxikáciou, meditačnými cvičeniami a zdravým životným štýlom. Novinkou sú ski-relax pobyty – lyžovanie v Salamandra resort a relax v Hoteli Termál, so ski-busom zadarmo.

Naše služby vyskúšali už také známe osobnosti, ako sú Ivan Mládek, Sisa Sklovská, Josef Laufer a iní. Hviezdami medzi celebritnými hosťami však určite zostanú úžasná a sympatická Kate Ryan a charizmatický frontman skupiny Alphaville Marián Gold.

Ak aj Vy chcete vyskúšať naše služby, kliknite na link www.termalvyhne.sk a odpovedzte na jednoduchá otázku: Aká je hĺbka vrtu, z ktorej je plnený termálny bazén Hotela Termál? Odpovedzte a budete zaradení do zlosovania o 10 wellness balíčkov pre dvojicu v celkovej hodnote 300 €. Správne odpovede posielajte na mailovú adresu: karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/

Žrebovanie sa uskutoční už 27. decembra.

Balíček obsahuje: wellcome drink a dvojhodinový relax vo wellnes centre,  jaccuzzi a masáž pre dvoch.

www.termalvyhne.sk

Hotel Termál Vyhne – absolútny relax.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Hotel termal sutaz
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM