Monika Földešiová Rôzne

SÚŤAŽ: Návrat legiend do Nitry

Nitra sa už onedlho stane dejiskom fenomenálneho návratu českých i slovenských kapiel minulého storočia na jednom pódiu. Mesto bude až 2 dni znieť stále populárnymi evergreenmi a vy aj vďaka nám môžete byť pri tom!!!

Hudobný maratón plný československých muzikantských legiend bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest. Veľké stretnutie hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa, sa uskutoční v priestoroch nitrianskeho amfiteátra 9. a 10. septembra. Na scéne vystúpia interpreti ako Dalibor Janda, Michal David, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, skupiny Tublatanka, Vidiek, Modus a mnohí ďalší. Lákadlom festivalu GOLDE FEST bude aj český herec, spevák a na tomto podujatí aj moderátor Sagvan Tofi. Okrem speváckeho vystúpenia bude tento nový hudobný festival na Slovensku aj uvádzať. ,,Sagvan uvedie niektoré vystúpenia hudobných skupín, ale nebude to moderovanie v tom pravom slova zmysle. Má v sebe plno energie a vtipu, veríme, že divákov pobaví,“ povedal Pavol Danišovič, kreatívny riaditeľ Produkčného domu Forza, ktorý festival spolu s mestom Nitra organizuje.

Areál amfiteátru sa otvára v piatok aj v sobotu o 16:00. Začiatok koncertov je o 17:00. Koniec hudobnej produkcie počas oboch dní je okolo 24:00. Do 31. augusta sa bude dať dvojdňová vstupenka kúpiť za 12 €. Od 1.9.-8.9. za 14 € a na mieste 17 €. Tu bude k dispozícii aj jednodňový, sobotňajší lístok a to za 13 euro.

Niektorí z vás môžu s portálom Nitra24 vyhrať po dve vstupenky. Napíšte nám najneskôr do 18. augusta 2011 správnu odpoveď na súťažnú otázku, ktorá znie:

[color=#ff0000]­Koľko českých a koľko slovenských interpretov – skupín sa zúčastní festivalu GOLD FEST v Nitre?[/color]

Správne odpovede posielajte aj so svojimi kontaktnými údajmi (vrátane tel. čísla) na nitra@global24.sk (nitra@global24.sk). Tešíme sa na vaše odpovede…

Info na http://www.forza.sk/gold-fest/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM