Krimi

Stratila sa 13-ročná Melánia: Pomôžte pri jej hľadaní /foto v článku/

Novozámockí policajti pátrajú po 13-ročnej školáčke. Dievča odišlo z domu 25. júna v skorých ranných hodinách, a odvtedy sa nikomu neozvalo.

Ilustračný obrázok k článku Stratila sa 13-ročná Melánia: Pomôžte pri jej hľadaní /foto v článku/
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti z okresu Nové Zámky žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnej maloletej školáčke Melánii Očovskej zo Štúrova. Policajné hliadky preverujú autobusové zastávky, železničnú stanicu pešiu zónu, nákupné centrá , parky a odľahlé budovy v širokom okolí. Taktiež požiadali o spoluprácu Maďarskú políciu, nakoľko je predpoklad, že by sa mohla zdržiavať v Maďarsku. O nezvestnosti bola okamžite vyrozumená aj sociálna kuratela , ktorá sa bude zaujímať o rodinné zázemie dievčaťa.

Maloletá 13 ročná Melánia Očovská je vysoká asi 145 cm štíhlej postavy, má okrúhlu tvár, hnedé oči, tmavohnedé vlasy po ramená a na pravom líci má asi trojmilimetrové znamienko.

Je predpoklad, že v čase odchodu mala na sebe oblečené svetlomodré trojštvrťové nohavice a obuté mala botasky, iný popis oblečenia zistený nebol.

„Akékoľvek informácie, ktoré by policajtom pomohli pri pátraní po nezvestnej školáčke oznámte na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo na bezplatnom policajnom čísle 158,“ uvádza nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Zdroj: KR PZ v Nitre

Sara

hľadaná osoba-nepoužívať
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM