Anton Hrachovský Hokej

Štartuje Tipsport liga: Takéto vstupné nastavilo vedenie klubu v Nových Zámkoch

Vedenie hokejového klubu zverejnilo ceny vstupeniek na sezónu 2018/2019. Znova budú odstupňované podľa atraktivity súpera.

Ilustračný obrázok k článku Štartuje Tipsport liga: Takéto vstupné nastavilo vedenie klubu v Nových Zámkoch
Foto: Anton Hrachovský

Zápasom proti HK Orange 20 začnú hráči MHC Nové Zámky svoj tretí ročník medzi slovenskou hokejovou elitou. Tesne pred štartom Tipsport ligy zverejnil klub cenu vstupeniek na sezónu 2018/2019.

Vstupné podľa atraktivity

Na zápasy je stanovené jednotné vstupné, ktoré je však podobne, ako pred rokom, odstupňované na základe atraktivity súperov. Duely proti majstrovskej Banskej Bystrici, Košiciam a rivalskej Nitre si fanúšikovia vychutnajú za 7 eur. Ostatných súperov je možné zhliadnuť za 6 eur.

„Bohužiaľ, vzhľadom na zníženie príjmov pre klub zo známych príčin, musíme hľadať zdroje aj v nastavení cien vstupného na novú sezónu,“ vyhlásilo vedenie klubu pred štartom novej sezóny a pripomenulo nedávne rozhodnutie mestských poslancov zamietnuť žiadosť klubu o dotačnú výnimku.

Vstupenky do sektoru hostí budú stáť v novom ročníku 7 eur. Ceny permanentiek ostávajú nezmenené, teda 150 eur. V prípade dôchodcov (nad 62 rokov), detí do 15 rokov a ZŤP platí znížená cena 100 eur. Permanentky sú platné na všetky zápasy základnej časti Tipsport ligy, 1. hokejovej ligy, nie však už na predkolo play-off a play-off Tipsport ligy.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM