Anton Hrachovský Futbal

Športový víkend v kocke: Futbalisti bodovali s lídrom, ženy s debaklom

Prinášame prehľad víkendových výsledkov novozámockých futbalistov a ich kolegýň. Kto potešil viac?

Ilustračný obrázok k článku Športový víkend v kocke: Futbalisti bodovali s lídrom, ženy s debaklom
Zdroj: TASR

Futbal – muži

FKM Nové Zámky – KFC Komárno 1:1 (1:0)
góly: 32. Muchaya – 63. Militosyan
Zostava FKM: Dovičovič – Ešek, Baksics, Poluch, Petráš, Korman, Lovska, Matić, Muchaya (90. Gulyás), Kráľ, Švajda (68. Orémusz)

O jediný presný zásah Zámkov proti lídrovi ligy sa postaral krídelník zo Zimbabwe Muchaya Tawanda. Od začiatku jarnej časti ligy sú tak naši futbalisti stále bez prehry, v šiestich dueloch si pripísali tri výhry a tri remízy. Už o týždeň čaká Zámky ďalší zápas, tentoraz na pôde šiestej Galanty.

„Proti lídrovi súťaže sme boli futbalovejší, agresívnejší ,vytvorili sme si tlak a viac gólových situácii. Futbal sa však hrá na góly a my sme dali len jeden. Títo chalani urobili veľký progres a keď odstránime individuálne chyby po dekoncentrácii, určite sa záchrana súťaže podat,“ povedal po stretnuti tréner FKM Peter Lérant.

Futbal – ženy

FC Union Nové Zámky – Partizán Bardejov 0:7 (0:2)

Novozámčanky nastúpili v sobotu na Sihoti proti veľmi silnému Bardejovu, čo sa ukázalo aj na skóre zápasu. Naše futbalistky sú tak stále na chvoste ligovej tabuľky, bez jediného bodu a streleného gólu. Najbližšie sa Zámčanky predstavia na ihrisku Banskej Bystrice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM