Anton Hrachovský Hokej

So Zámkami sa lúči mladý center: Jeho ďalším pôsobiskom je nadnárodná EBEL Liga

V drese Nových Zámkov už nebude ďalej pokračovať jeden z útočníkov. Kroky bývalého mládežníckeho reprezentanta smerujú do známej nadnárodnej ligy.

Ilustračný obrázok k článku So Zámkami sa lúči mladý center: Jeho ďalším pôsobiskom je nadnárodná EBEL Liga
Foto: Anton Hrachovský

Od sezóny 2018/2019 nebude v novozámockom drese korčuľovať útočník Timotej Šille (na snímke vpravo). 22-ročný útočník smeruje do nadnárodnej EBEL Ligy. Na svojom webe to potvrdil jeho nový zamestnávateľ Fehérvár AV19.

Návrat do Stoličného Belehradu

Šille prišiel do Nových Zámkov z Nitry v rámci výmeny za Róberta Lantošiho. V 22 dueloch, vrátane play off, si pripísal 6 bodov (2+4).

Rodák z Bratislavy už v minulosti (2015/2016) v maďarskom Székesfehérvári pôsobil. „Myslel som, že vrátiť sa do Szekesfeherváru, by bolo výborné. Cítil som, že ma to urobí šťastným a tak som nad tým dlho nepremýšľal. Už sa teším na začiatok novej sezóny. Pred podpisom zmluvy som sa stretol hlavným trénerom Hannu Järvenpääom a rozprávali sme sa o plánoch do budúcnosti. Nemal som žiadne očakávania, len som bol zvedavý na jeho predstavy. Jeho plány ma príjemne prekvapili. Od tej chvíle som vedel, že je to víťazný typ. Je to veľmi pozitívny a inteligentný človek,“ povedal Šille pre webstránku svojho nového zamestnávateľa.

Foto: ilustračné

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM